Ruthie Ann Miles:

Mistet sitt ufødte barn etter bilulykken som drepte datteren

- Smerten de føler er nesten umulig å fatte.

UFATTELIG SORG: Det er kun to måneder siden skuespiller Ruthie Ann Miles var involvert i en bilulykke i New York, der hennes fire år gamle datter mistet livet. Foto: NTB scanpix
UFATTELIG SORG: Det er kun to måneder siden skuespiller Ruthie Ann Miles var involvert i en bilulykke i New York, der hennes fire år gamle datter mistet livet. Foto: NTB scanpix Vis mer

I mars opplevde skuespiller Ruthie Ann Miles (35) og ektemannen Jonathan Blumenstein sitt livs mareritt, da de mistet sin fire år gamle datter, Abigail.

Ifølge Sky News var skuespilleren og datteren på vei til å krysse en gate i Brooklyn, sammen med en venninne og hennes ett år gamle sønn, da de alle ble påkjørt av en kvinne som kjørte på rødt lys.

Begge barna døde på stedet.

Ruthie Ann Miles, som var gravid da ulykken inntraff, ble fraktet til sykehus. Hun ble imidlertid skrevet ut etter kort tid, etter å ha fått beskjed om at alt sto bra til med fosteret.

Nå bekrefter familiens advokat, Ben Rubinowitz, at 35-åringen har mistet sitt ufødte barn som følge av ulykken. I en uttalelse forteller advokaten at ekteparet er i dyp sorg.

«Forrige fredag mistet Ruthie og Jonathan babyen, Sophia Rosemary Wong Blumenstein. Smerten de føler er nesten umulig å fatte. Som dere kanskje forstår, er de overveldet av sorg etter å ha mistet barna sine. Ruthie og Jonathan er takknemlige for støtten av familien og venner, men ønsker at deres privatliv vil bli respektert gjennom denne tøffe tiden», heter det i uttalelsen.

Saken fortsetter nedenfor.

MISTET BARNET: Knut Arild og Lisa Maria Hareide forteller åpent om da de mistet sitt ufødte barn, mens de var fire måneder på vei. Videoen er fra «God Kveld Norge» på TV 2 Vis mer

Var sju måneder på vei

Ifølge People var skuespilleren omtrent sju måneder på vei da ulykken skjedde. Få dager etter påkjørselen skrev familien en uttalelse på Twitter, der de kunne meddele at alt sto bra til med barnet i magen.

«Takk til alle som ber for familien vår og som hjelper oss gjennom smerten. Vi er ekstremt takknemlige for godheten og generøsiteten. Ruthie er nå ute av intensivavdelingen og leges. Det er et mirakel at vårt andre barn er uskadd. Vær så snill, fortsett å be for familiene Lew og Blumenstein mens vi går gjennom det utenkelige. Joshua og Abigail hviler nå i fred og ro», delte hun og ektemannen i starten av mars.

Ifølge Sky News overlevde også Miles' venninne, Lauren Lew, ulykken. Hennes ett år gamle sønn, Joshua, mistet livet.

En 46 år gammel mann ble også truffet av bilen, men overlevde.

Statsadvokat Eric Gonzales har uttalt til People at de mistenker at gjerningskvinnen kan ha fått et slag da hendelsen skjedde.

Etter ulykken ble det startet kronerulling til ekteparet via en GoFundMe-side. Ifølge Sky News har de hittil fått inn rundt 426 000 dollar, altså omtrent 3,5 millioner norske kroner.

Ruthie Ann Miles er best kjent fra Broadway-scenen. I 2015 vant hun flere priser for rollen i stykket «The King And I», blant annet en Tony Award.

Hun har også spilt en rolle i den populære serien «The Americans».

LES OGSÅ: Skal ha blitt seksuelt misbrukt av kusinen sin som barn