Snoop Dogg:

Mistet sitt ti dager gamle barnebarn

- La oss sette pris på livet og de vi er glade imens vi er her.

TUNG TID: Her er Snoop Dogg avbildet med kona og deres eldste sønn Cordé på et event i Los Angeles i 2010. Foto: NTB Scanpix
TUNG TID: Her er Snoop Dogg avbildet med kona og deres eldste sønn Cordé på et event i Los Angeles i 2010. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rapperen Snoop Dogg (47), hvis egentlige navn er Calvin Cordozar Broadus Jr., og kona Shante Taylor (47) er i sorg. Onsdag døde deres yngste barnebarn, melder flere amerikanske medier, deriblant People.

Ekteparet, som ble kjærester allerede på videregående, har sønnene Cordé (25) og Cordell (22), samt datteren Cori (20) sammen. I tillegg har artisten også sønnen Julian (21) fra et tidligere forhold.

I 2015 ble Snoop bestefar for aller første gang da eldstesønnen ønsket sønnen Zion (4 1/2) velkommen til verden. Den gang slapp sangeren jubelen løs med en hyllest til barnebarnet på Instagram.

- Zion. Du har mye kjærlighet i vente, mitt barnebarn!! skrev han blant annet.

2007: Her er Snoop Dogg avbildet sammen med sønnene Corde og Cordell, datteren Cori og kona Shante. Foto: NTB Scanpix
2007: Her er Snoop Dogg avbildet sammen med sønnene Corde og Cordell, datteren Cori og kona Shante. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tragisk nyhet

I august i fjor ble rapperens eldste sønn Cordé pappa igjen, denne gangen til datteren Elleven Love. Og tidligere denne måneden kom barn nummer tre til verden. Sønnen Kai Love.

Torsdag avslørte Cordé den tragiske nyheten om at hans nyfødte sønn har gått bort. Bare ti dager gammel.

- Kai Love 15/09/19 - 25/09/19. Min sønn Kai ga oss så mye kjærlighet og positivitet i denne verden. Energien hans vil leve videre, og disse ti dagene med kjærlighet vil alltid være helt spesielle for oss. La oss sette pris på livet og de vi er glade imens vi er her. Tusen takk, skriver 25-åringen i en rørende Instagram-post, som senere har blitt slettet.

Ifølge E! News delte Cordé også en videosnutt av sin avdøde sønn som mottok et kyss fra et av søsknene sine på sykehuset.

DØDE: Det har vært stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Nå takker de for støtten de har fått. Vis mer

- Han døde i armene mine

Etter å ha mottatt den tragiske nyheten var det flere som sendte sine kondolanser og varme ord til familien. Samme kveld delte Cordé nok et innlegg på Instagram hvor han takket følgerne sine for all støtten familien har mottatt.

- Min sønn gjorde alt han trengte å gjøre i sine ti dager her på jorden. Han er nå uteksaminert og fortsetter å jobbe. Han døde i armene mine, og den følelsen av energi vil aldri forlate meg. Kai vil at dere alle skal vite at han har det bra, og vil fortsette å inspirere de svake, er noe av det 25-åringen skriver på Instagram.

- Det gir mening hvorfor to kjærlige og helbredende mennesker som meg og Soraya fikk en engel som Kai, og nå vil vi bruke hans energi til å oppdra Elleven til å bli den beste personen hun kan være for oss alle, fortsetter ham.

Snoop har foreløpig ikke kommentert det tragiske dødsfallet, men fredag kveld, norsk tid, delte han denne posten på Instagram som kan tyde på at omhandler barnebarnets skjebne:

View this post on Instagram

🌹🙏🏾

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

LES OGSÅ: Har mistet sitt ufødte barn