Beverley Mitchell:

Mistet sine ufødte tvillinger

- Hjertet mitt klarte ikke å forstå hva som hadde skjedd.

VONDT: Beverley Mitchell, best kjent som Lucy Camden fra den populære TV-serien "7th Heaven", og ektemannen Michael Cameron har gått gjennom en vanskelig tid privat. Her er de sammen på en filmpremiere i Hollywood i oktober. Foto: NTB Scanpix
VONDT: Beverley Mitchell, best kjent som Lucy Camden fra den populære TV-serien "7th Heaven", og ektemannen Michael Cameron har gått gjennom en vanskelig tid privat. Her er de sammen på en filmpremiere i Hollywood i oktober. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I ti år har «7th Heaven»-stjernen Beverley Mitchell (37) vært gift med regnskapsføreren Michael Cameron, og sammen har de datteren Kenzie Lynn (5 1/2) og sønnen Hutton Michael (3 1/2).

Torsdag var det Thanksgiving i USA, og i forbindelse med denne høytiden uttrykker mange hva de er takknemlige for i livet.

I denne sammenhengen valgte Mitchell å fortelle at hun tidligere i år hadde en spontanabort og mistet sine ufødte tvillinger.

- Jeg har så mye å være takknemlig for!!! Jeg vil dele litt fra de siste par månedene. En liten hjertesorg, en spontanabort og en healing! Jeg er takknemlig for min fantastiske familie som fyller hjertet mitt, skrev hun sammen med dette bildet:

- Det var et sjokk

I en følelsesladet bloggpost går skuespilleren mer i detalj om den vanskelige tiden. Her forteller hun leserne sine om hvor lykkelige hun og ektemannen ble da de først fant ut at de skulle bli tvillingforeldre.

- Noen få uker senere ble drømmen vår om en voksende familie knust; vi mistet barna. Det var et sjokk. Helt ærlig, så var mitt første instinkt å si at jeg var ok, og jeg prøvde faktisk å være det. Jeg trodde jeg måtte, for familien min og for meg selv. Jeg måtte hoppe på et fly for å dra på jobb hvor jeg var omringet av små barn mens jeg selv spontanaborterte. Det var interessant, skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer