Beverley Mitchell:

Mistet sine ufødte tvillinger

- Hjertet mitt klarte ikke å forstå hva som hadde skjedd.

VONDT: Beverley Mitchell, best kjent som Lucy Camden fra den populære TV-serien "7th Heaven", og ektemannen Michael Cameron har gått gjennom en vanskelig tid privat. Her er de sammen på en filmpremiere i Hollywood i oktober. Foto: NTB Scanpix
VONDT: Beverley Mitchell, best kjent som Lucy Camden fra den populære TV-serien "7th Heaven", og ektemannen Michael Cameron har gått gjennom en vanskelig tid privat. Her er de sammen på en filmpremiere i Hollywood i oktober. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I ti år har «7th Heaven»-stjernen Beverley Mitchell (37) vært gift med regnskapsføreren Michael Cameron, og sammen har de datteren Kenzie Lynn (5 1/2) og sønnen Hutton Michael (3 1/2).

Torsdag var det Thanksgiving i USA, og i forbindelse med denne høytiden uttrykker mange hva de er takknemlige for i livet.

I denne sammenhengen valgte Mitchell å fortelle at hun tidligere i år hadde en spontanabort og mistet sine ufødte tvillinger.

- Jeg har så mye å være takknemlig for!!! Jeg vil dele litt fra de siste par månedene. En liten hjertesorg, en spontanabort og en healing! Jeg er takknemlig for min fantastiske familie som fyller hjertet mitt, skrev hun sammen med dette bildet:

- Det var et sjokk

I en følelsesladet bloggpost går skuespilleren mer i detalj om den vanskelige tiden. Her forteller hun leserne sine om hvor lykkelige hun og ektemannen ble da de først fant ut at de skulle bli tvillingforeldre.

- Noen få uker senere ble drømmen vår om en voksende familie knust; vi mistet barna. Det var et sjokk. Helt ærlig, så var mitt første instinkt å si at jeg var ok, og jeg prøvde faktisk å være det. Jeg trodde jeg måtte, for familien min og for meg selv. Jeg måtte hoppe på et fly for å dra på jobb hvor jeg var omringet av små barn mens jeg selv spontanaborterte. Det var interessant, skriver hun.

Saken fortsetter nedenfor.

Videre forteller Mitchell at det tok tid å innse hva hun faktisk hadde vært gjennom.

- Hjertet mitt klarte ikke å forstå hva som hadde skjedd. Jeg hadde aldri tidligere sett for meg at jeg kunne miste et barn siden jeg allerede hadde vært gjennom to sunne svangerskap.

Saken fortsetter nedenfor.

Nå, noen måneder etter tapet, begynner Beverley endelig å føle seg bedre igjen - mye takket være støtten fra ektemannen.

- I dag feirer jeg min takknemlighet for Michael. Han er min store støtte, min beste venn, min sjelevenn, mitt alt. Jeg er utrolig takknemlig for hans tålmodighet mens jeg jobbet meg gjennom spekteret av følelser.

Hendelsen har fått 37-åringen til å se familien sin i et helt nytt lys.

- Vi drømmer fremdeles om en større familie, men nå, mer enn noen gang tidligere, føler jeg meg hel når jeg ser på Kenzie, Hutton og Michael. Hvis vi blir velsignet med flere barn, så kommer de til å fylle oss med enda mer kjærlighet, men akkurat nå ser jeg på familien min og føler meg takknemlig og velsignet, skriver hun.

LES OGSÅ: Skandale-stjernen venter sitt tredje barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer