Kara Bosworth:

Mistet sin nyfødte sønn

«Real Housewives»-stjernen åpner opp om det uvirkelige tapet.

MISTET SØNNEN: «Real Housewives»-stjernen Kara Keough avslører nå på Instagram at hun har mistet sin nyfødte sønn, som følge av komplikasjoner ved fødselen. Foto: Instagram / Kara Bosworth
MISTET SØNNEN: «Real Housewives»-stjernen Kara Keough avslører nå på Instagram at hun har mistet sin nyfødte sønn, som følge av komplikasjoner ved fødselen. Foto: Instagram / Kara Bosworth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De siste årene har tv-konseptet «Real Housewives» tatt verden med storm. I USA finnes det en rekke versjoner av programmet, som er lagt til ulike stater og byer. Av de mest kjente finner vi trolig Beverly Hills og New York, samt «Svenske Hollywoodfruer», som er en variant av samme program.

I «The Real Housewives of Orange County», som har rullet over tv-skjermene siden 2006, har skuespilleren Kara Keough (32) gjort seg bemerket som datteren til Jeana Keough (64), som har vært en av programmets hovedpersoner siden start.

I november i fjor delte Keough et Instagram-innlegg, der hun kunne avsløre at hun ventet sitt andre barn, samt at terminen var satt til april i år.

På Instagram har 32-åringen nå nok en gang delt et innlegg med sine 125 000 følgere, der hun avslører den svært triste nyheten om at hennes nyfødte sønns liv ikke var til å berge - til tross for at hun ikke har hatt noen kjente komplikasjoner tidligere i svangerskapet.

«Den 6. april ble sønnen vår McCoy Casey Bosworth født klokken 03:10. Med en vekt på litt over fem kilo, fordelt på 53 centimeter, overrasket McCoy oss alle sammen med sin størrelse og styrke (og helhetlige perfeksjon). Underveis i fødselen fikk han skulderdystoci (fastlåst skulder journ.anm.) og en komprimert navlestreng».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer