Mistet sin 34 år gamle kjæreste

- I dag sørger vi over tapet av min livspartner og far til mine barn, skriver sangfuglen i en pressemelding.

TRAGISK: Mindy McCread er knust over tapet av samboeren David Wilson. Foto: FAME FLYNET
TRAGISK: Mindy McCread er knust over tapet av samboeren David Wilson. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den trøblete country-stjernen Mindy McCready (37) er i sorg. Søndag døde musikerkjæresten hennes David Wilson, kun 34 år gammel, melder E!online.com.

Paret hadde vært sammen i rundt to år og ble i fjor foreldre til sønnen Zayne (9 mnd). I tillegg har Mindy sønnen Zander (7) fra et tidligere forhold.

- I dag sørger vi over tapet av min livspartner og far til mine barn, David Wilson. Han var min sjelevenn, en omsorgsperson og en veiledende hånd til våre sønner. Han var en dyrbar gave fra Gud til oss alle. I går vendte han hjem og er nå sammen med sin mor og sin far.

- David elsket og ble elsket. De som kjente og elsket ham vil savne ham. De som ikke gjorde det har mistet sjansen til å bli kjent med en kjærlig og begavet mann, skriver sangeren i en pressemelding.

Wilson skal ha blitt funnet død i parets hjem i Arkansas i USA, men dødsårsaken er foreløpig ukjent.

McCready, som blant annet toppet countrylistene i USA med «Guys Do It All The Time» i 1996, har vært forfulgt av skandaler de siste årene.

I mai i 2005 ble eks-kjæresten Billy McKnigh, som er far til hennes eldste sønn, arrestert for drapsforsøk på Mindy. I juli og september samme året prøvde hun å ta sitt eget liv. I 2008 skal hun ha forsøkt å begå selvmord nok en gang før hun dukket opp i TV-programmet «Celebrity Rehab with Dr. Drew».

Alkohol- og narkotikaproblemene hennes førte også til at hun i 2010 ble innlagt på sykehus etter mistanke om overdose. I 2011 kidnappet hun sin egen sønn Zander fra foreldrene sine, og etter flere dager ble hun og sønnen funnet i et skap i sitt eget hjem.LES OGSÅ: Regissør funnet død på hotellrom


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer