Mistet sin 14 år gamle lillesøster

- Vi er helt knust over å ha mistet engelen vår, Rosie, sier Coleen Rooney om tapet.

I SORG: Coleen er gift med United-stjernen Wanye Rooney. Paret er knust over bortgangen til lille Rosie. Foto: All Over Press
I SORG: Coleen er gift med United-stjernen Wanye Rooney. Paret er knust over bortgangen til lille Rosie. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Ekteparet Coleen Rooney (26) og Wayne Rooney (26) fikk en tøff start på det nye året. Lørdag morgen døde Coleens lillesøster Rosie - kun 14 år gammel, melder Daily Mail.

Rosie, som var brudepike i bryllupet da Coleen giftet seg med fotballproffen i 2008, ble adoptert av Coleens foreldre som 2-åring, og led av Rett syndrom - en sjelden hjerneskade som fører til alvorlige funksjonshemminger.

Familien uttrykte i helgen sorgen over tapet i en pressemelding.

- Vår kjære engel Rosie, vår høyt elskede datter og søster, dro til himmelen 02.50 i morges mens hun var omringet av hele familien. Rosie var bare 14 år og har kjempet en livslang kamp mot Rett syndrom. Gjennom hele livet sitt ga hun oss ekstremt mye kjærlighet og glede.

- Hun var en sterk liten jente og en inspirasjon for oss alle. Vi vil hedre alle minnene vi har delt og all kjærligheten hun viste oss hver dag mens hun levde. Som familie er vi knust, men vi føler oss velsignet som har hatt henne i livene våres, skriver de ifølge nettstedet.

Coleen og lillebrødrene hennes Joe og Anthony avbrøt ferieturen på Barbados da de fikk beskjed om at Rosie var blitt dårlig for å være sammen med henne og resten av familien.

- Vi er helt knust over å ha mistet engelen vår, Rosie. Jeg er så glad at vi avsluttet ferien da tilstanden hennes forverret seg slik at vi fikk tilbrakt de siste dagene sammen! Sov godt, Rosie. Vi elsker deg mer enn ord kan beskrive, skriver fotballfruen på Twitter-profilen sin.LES OGSÅ: Tok med seg sønnen til Finland


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer