Mistet seieren - og 30 kilo!

- Jeg må fornye hele garderoben, sier TV-stjernen.

MISTET SEIREN OG VEKTEN: Skuespiller Kirstie Alley har nok overrasket mange TV-seere med å komme seg helt til finalen i «Dancing With The Stars». Tirsdag kveld måtte hun og partneren Maksim Chmerkovskiy likevel se seg slått av den amerikanske fotball Foto: All Over Press
MISTET SEIREN OG VEKTEN: Skuespiller Kirstie Alley har nok overrasket mange TV-seere med å komme seg helt til finalen i «Dancing With The Stars». Tirsdag kveld måtte hun og partneren Maksim Chmerkovskiy likevel se seg slått av den amerikanske fotball Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere «Cheers»-skuespilleren Kirstie Alley (60) ble latterliggjort som en «fet, dansende gris» av mange seere, da hun debuterte i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse» tidligere i år.

Men på tross av et på flere vis «tungt» utgangspunkt, har skuespilleren klart å danse seg helt til finalen i den 12. sesongen av «Dancing With The Stars». Tirsdag kveld måtte hun imidlertid se seg slått av Pittsburgh Steelers-spilleren Hines Ward (35), som kapret førsteplassen i dansekonkurransen.

Men selv om Alley dessverre mistet danseseieren, er hun nok godt fornøyd med sitt andre tap - hun har nemlig gått ned hele 30 kilo i løpet av konkurransen!

- Jeg har ikke vært så sulten når vi har danset. Og sammen med den vanvittige treningsmengden jeg har hatt, er jeg sikker på at jeg gikk ned i vekt fortere. Men jeg har hatt masse energi hele veien, noe som har vært fantastisk, forklarte hun ifølge Ekstrabladet.
 
60-åringens dramatiske vekttap skal ha sørget for at dansekostymene hennes har blitt sydd inn flere størrelser underveis i konkurransen. Hun har også sett seg nødt til å fornye hele sin private garderobe.

- Kjolestørrelsen min er halvparten av hva den var da vi begynte. Og jeg har mye mer styrke og utholdenhet nå, sa hun fornøyd under tirsdagens finale, ifølge UsWeekly.

Skuespilleren håper at hun fortsatt vil klare å gå ned 10-15 kilo, selv om den harde treningen med danseparter Maksim Chmerkovskiy nå er forbi. Under finalen la hun heller ikke skjul på at det er Chmerkovskiy hun har å takke for annenplassen.

- Han hadde en lang vei å gå med meg, og han klarte det! Så jeg skulle ønske vi hadde vunnet, men når jeg ser på utviklingen vi har hatt er det nesten umulig å forstå. «Dancing With The Stars» har gjort meg levende igjen. Det har gitt meg et nytt syn på hva jeg vil gjøre i livet mitt, understreket den nå 30 kilo lettere skuespilleren ifølge UsWeekly.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Forlovet seg etter seks måneder