Mistet rollen fordi hun er for tynn

- Hun ser spinkel og blek ut.

VAKKER: Transformers-crewet ønsket at Megan Fox skulle se slik ut. Bildet er fra den forrige filmen. Foto: Stella Pictures
VAKKER: Transformers-crewet ønsket at Megan Fox skulle se slik ut. Bildet er fra den forrige filmen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Tidligere denne uken ble det klart at stjernen Megan Fox (24) ikke får være med i den neste «Transformers»-filmen, etter en opphetet krangel mellom Fox og regissør Michael Bay (45).

24-åringen sammenlignet nylig regissøren med Adolf Hitler, og sa han var umulig å jobbe med. Men det skal ikke ha vært den endelige grunnen til at Fox ikke blir å se i filmen.

Regissøren mente nemlig at filmstjernen var alt for tynn for rollen, noe som skal ha fått Megan til å storme ut i raseri.

- Megan løp ut etter en voldsom krangel med Michael Bay. Han synes hun har mistet for mye vekt og ser for spinkel ut. Han ønsket at hun skulle legge på seg noen kilo, og det var da det startet, sier en kilde til The Sun.

Det betyr at «Transformers»-teamet må se seg om etter en ny kvinnelig hovedrolle. Men det skal ikke kun ha vært regissøren som var bekymret over Megans kropp.

- Ingen i crewet synes hun ser noe bra ut, langt i fra den formfulle, flotte stjernen hun var da hun spilte i den første filmen. Hun har gått for dette spinkle, bleke imaget og det ser ikke sunt ut.

Fox uttalte seg nylig at hun heller sulter i hjel enn å lage mat selv. I tillegg innrømmet hun at hun fint kunne gå en uke uten å spise.

- Jeg hater å lage mat. Jeg sulter heller i hjel før jeg lager mat selv. Jeg kan godt overleve én hel uke uten å spise, sa hun til Allure.

Nå ser det ut til at den tidligere Bond-piken Gemma Arterton er favoritt til å ta over rollen som Mikaela Banes.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg sulter heller ihjel