Mistet rolle etter å ha gått opp 23 kilo

- Det er noe av det verste jeg har gjort, sier Ryan Gosling om de fånyttes forberedelsene.

MISTET ROLLEN: Hoolywood-stjernen Ryan Gosling la på seg 23 kilo på kort tid for en filmrolle på slutten av 2000-tallet, men han mistet rollen til Mark Wahlberg. I «Crazy, Stupid, Love» (bildet) fra 2011 kom imidlertid en kraftigere fysikk ham til go Foto: Stella Pictures
MISTET ROLLEN: Hoolywood-stjernen Ryan Gosling la på seg 23 kilo på kort tid for en filmrolle på slutten av 2000-tallet, men han mistet rollen til Mark Wahlberg. I «Crazy, Stupid, Love» (bildet) fra 2011 kom imidlertid en kraftigere fysikk ham til go Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Gangster Squad»-Ryan Gosling (32) er blant de heteste navnene i Hollywood om dagen. Men på 2000-tallet ble han dumpet til fordel for Mark Wahlberg (41) - etter å ha gått igjennom sin tøffeste forberedelse til en filmrolle noensinne.

Kampen stod om hovedrollen i Peter Jackson-filmen «Alle mine kjære» fra 2009, en rolle «Drive»-kjekkasen var nødt til å legge på seg adskillige kilo for.

- Jeg tror det verste jeg har gjort er å gå opp 23 kilo på noen få måneder for den filmen. Det er jo ingen konkurranse, men i min verden var det temmelig fælt. Av samme grunn sa De Niro at han aldri ville gjøre noe lignende igjen etter «Raging Bull» (boksefilmen De Niro vant Oscar for, red. anm.), forteller Gosling til Shortlist Magazine.

«Crazy Stupid Love»-stjernen mener det er dumt å gå til så ekstreme skritt for en filmrolle. Og han nøyde seg ikke med å spise pizza hver dag akkurat.
 
- Jeg sluttet å drikke vann og smeltet heller bokser med Häägen-Dazs iskrem når jeg ville ha noe å drikke, avslører han.

Ryan Gosling er ikke alene om å ha strukket seg langt for filmroller. Anne Hathaway (30) gikk på ekstremdiett for å gå ned i vekt for rollen i kinoaktuelle «Les Misérables». Mens Matthew McConaughey (43) har vakt oppsikt i rollen som radmager HIV-pasient i den kommende filmen «The Dallas Buyer's Club». Til forskjell fra Gosling endte de to imidlertid opp med å sikre seg rollene...

LES OGSÅ: - Den vakreste bruden jeg har sett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer