I FINALEN: Christian Flotvik kjemper søndag om seieren i årets utgave av "Robinsonekspedisjonen" mot Lina Iversen (t.v.) og Marte Antonsen. Foto: TV3
I FINALEN: Christian Flotvik kjemper søndag om seieren i årets utgave av "Robinsonekspedisjonen" mot Lina Iversen (t.v.) og Marte Antonsen. Foto: TV3Vis mer

Mistet potensen på Robinsonøya

Kampen om Robinson-sjekken var ikke det som bekymret Christian Flotvik mest før finalen...

SEHER.NO: Søndag er det klart for finalen i årets utgave av "Robinsonekspedisjonen" på TV3, men Christian Flotvik - som sammen med Marte Antonsen og Lina Iversen er blant de gjenværende deltakerne - avslører til Seher.no at det ikke var en mulig sjekk på 300 000 kroner han tenkte mest på de siste dagene på øya.

Allerede etter en uke på øya merket nemlig 23-åringen at potensen var blitt borte i tropevarmen - en skjebne han hevder han delte med flere av de andre mannlige deltakerne.

- Alle gutta var så bekymret for at impotensen var varig. Vi satt og sa "Tenk hvis vi kommer hjem, og den er stein dau fortsatt." Det var det store samtaleemnet etter en uke der nede, smiler han til Seher.no.


Til Christians store lettelse, tok det ikke lang tid før kroppen begynte å fungere normalt igjen, etter at han kom hjem til kjæresten Maria Martinsen


- Sex-driften kom tilbake etter et par dager når jeg hadde fått i meg næring og sånn, og det var nok dama fornøyd med, ellers vet jeg ikke hva som ville skjedd. Jeg var veldig lettet, ler Christian.

Men til tross for angsten for varig impotensen, hevder Christian han var aldri var inne på tanken om å trekke seg.

- At jeg er den eneste gutten i finalen vistte jeg fra dag en. Jeg tenkte fra dag to at jeg skulle komme blant de siste tre med Lina og Marte. Da vi gikk inn i det siste døgnet, tenkte jeg at jeg ville vinne, hvis jeg klarte å komme meg blant de siste to, sier han. 

Se videointervju med Christian Flotvik nederst i artikkelen!

Finalen i "Robinsonekspedisjonen" ser du søndag kl 20.00 på TV3.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no,ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901.

LES OGSÅ: Robinson-Kathrine skjulte nakenbilde for foreldrene
[obj:media:8227]