Tom Parker døde:

Mistet pappaen: - Tror han er på turné

Åpner seg om sorgen etter ektemannens bortgang.

DØDE: Tom Parker etterlot seg kona Kelsey og to barn. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB
DØDE: Tom Parker etterlot seg kona Kelsey og to barn. Foto: David Fisher/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

I slutten av mars kom den triste nyheten om at The Wanted-stjernen Tom Parker hadde gått bort, bare 33 år gammel. Musikeren mottok høsten 2020 den tragiske beskjeden om at han hadde fått svulst på hjernen.

33-åringen etterlot seg kona Kelsey (32) de to små barna Aurelia (2) og Bodhi (1).

- Vært ærlig

Denne uken gjestet Kelsey det britiske talkshowet «Lorraine», hvor hun åpnet seg om sorgen etter tapet av ektemannen. Hun kunne også fortelle at deres to år gamle datter og moren snakker om Toms bortgang.

- Jeg har vært veldig ærlig, men hun snakker fremdeles om ham hver dag og hun skjønner ikke helt at han ikke kommer tilbake, fortalte Kelsey, og la til at hun likevel prøver å fortelle at ektemannen ikke kommer tilbake.

FORFERDELIG TRAUMATISK: I boken «Et planteliv» åpner influenser Belinda Jakobsen om farens dødsfall. Video: Se og Hør Vis mer

Hun innrømmet også at det har vært vanskelig å få datteren til å innse at faren er død og at hun fremdeles tror han er på turné med bandet.

- Hun er litt sånn at «okei, du har vært på turné, kommer han til å komme tilbake fra dette?». Hun er veldig forvirret, fortsatte Kelsey.

Mistet mannen

Da ektemannen gikk bort i mars, var det 32-åringen som delte den tragiske nyheten.

«Det er med det tyngste hjertet at vi bekrefter at Tom fredfullt gikk bort tidligere i dag med all familien ved sin side», skrev hun på Instagram, og fortsatte:

«Hjertene våre er knust. Tom var midtpunktet i vår verden og vi kan ikke tenke oss et liv uten hans smittende smil og energiske tilstedeværelse. Vi er oppriktig takknemlige for den strømmende kjærligheten og støtten, og ber om at vi alle forenes for å sikre at Toms lys fortsetter å skinne for hans vakre barn. Tusen takk til alle som har støttet og vist omsorg gjennom hele prosessen. Han kjempet til siste slutt».

LES OGSÅ: Emmas (16) hemmelighet ble hennes død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer