Mistet pappa før hun dro på juleturné

For 10 år siden døde Hanne Kroghs pappa rett før en juleturné. Bisettelsen ble ett av hennes vakreste juleminner.

VAKRE MINNER: Hanne Krogh miste faren sin før jul for ti år siden. Minnene fra tiden handler både om savn og om noe som er vakkert. Foto: Tor Kvello / Se og Hør
VAKRE MINNER: Hanne Krogh miste faren sin før jul for ti år siden. Minnene fra tiden handler både om savn og om noe som er vakkert. Foto: Tor Kvello / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:   Hanne Krogh om sitt store savn:

Mistet pappa før hun dro på juleturné

Savn! For 10 år siden døde Hanne Kroghs pappa rett før en juleturné. Selv innrømmer hun at ett av hennes vakreste juleminner er fra farens bisettelse.

I den nyeste utgaven av «Norsk Ukeblad» snakker Hanne Krogh (55) åpenhjertig ut om sorgen etter foreldrenes død.

Hennes far døde i 2001, rett før hun skulle ut på juleturné.

- Da hadde han og mor vært skilt i 40 år. Like fullt føltes det helt riktig for oss å ordne en familiegrav i Haugesund i lys av det gode vennskapet de hadde beholdt. Det gode forholdet mellom dem betydde mye for meg og søsteren min, sier hun til bladet.

I intervjuet forteller hun at bisettelsen både er et godt og et vondt minne:

- Det var en slik dag jeg og søsteren kalte for «Oslodag» etter at vi hadde flyttet vestover med mor. På en slik vakker dag kom pappa til ubetinget kjærlighet.

Et drøyt år senere døde moren Solveig.

- Smerten er nok ikke like stor når døden inntreffer i naturlig generasjonsrekkefølge, men sorgen er like stor. Jeg kjenner ofte på den. Jeg savner dem veldig, sier Hanne i Norsk Ukeblad-intervjuet.

Hanne er nå aktuell med både CD og juleturné.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Toralv Maurstad gikk på scenen etter sønnens død

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer