«Mama June»:

- Mistet omsorgsretten

Nå skal storesøsteren ha vunnet kampen.

FÅR ANSVARET: Nå skal storesøsteren til «Honey Boo Boo» ha vunnet over moren. Foto: Mediapunch/REX/NTB
FÅR ANSVARET: Nå skal storesøsteren til «Honey Boo Boo» ha vunnet over moren. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert

I en årrekke har spente TV-seere fulgt med på June Shannon (42), bedre kjent som «Mama June», og hennes familie gjennom alt fra samlivsbrudd til slankeoperasjoner.

Familien har blitt portrettert gjennom både «Here Comes Honey Boo Boo», «Mama June: From Not to Hot» og «Mama June: Road to Redemption».

Realitystjernene har servert seerne rikelig med dramatikk, og den siste tiden har en konflikt pågått innad i familien som følge av at «Mama June» skal ha slitt med rusproblemer.

FORSKJELLIGE MENINGER: NRK har valgt å satse på reality, og har kjøpt opp det britiske reality-programmet «Love in the flesh». Det både hylles og slaktes. Video: NRK / Rød Løper Vis mer

Mister datteren

I 2019 ble familiens overhode og hennes daværende kjæreste, Geno Doak, arrestert for narkotikabesittelse. Dette førte til at yngstedatteren Alana «Honey Boo Boo» Thomspon (16) flyttet ut.

Siden den gang har realitystjernen bodd sammen med storesøsteren, Lauryn «Pumpkin» Shannon (22), og den siste tiden har 22-åringen forsøkt å få omsorgsretten for lillesøsteren.

Nå melder The Sun at «Pumpkin» offisielt har vunnet den fulle omsorgsretten for Thompson, hvilket betyr at moren mister foreldreansvaret for 16-åringen.

KJÆRLIGHET: I realityserien «Love in the jungle» får ikke deltakerne lov til å snakke med hverandre, men de skal allikavel prøve å finne kjærligheten. Video: Steffen Pettersen/Disovery+ Vis mer

The Sun skal ha fått innsyn i rettsdokumenter fra Georgia rettssal, som viser at moren nå mister omsorgsretten til fordel for 16-åringens eldre søster.

«Barnets beste»

Storesøsteren har passet på Thompson helt siden våren 2019.

«Det er til barnets beste at saksøker tilkjennes full omsorg», heter det i rettsdokumentene The Sun skal ha fått tilgang på.

Dommeren skal dermed ha dømt «Mama June» til å betale 800 dollar i månedlig barnebidrag til «Pumpkin», med startdato 1. mai 2022. Bidraget skal betales den første hver måned helt frem til Alana fyller 18 år.

At «Pumpkin» nå får hovedomsorgen betyr at hun har retten til å ta hverdagslige avgjørelser rundt 16-åringen, og hun er også den som nå har eneretten til å ta de større avgjørelsene.

22-åringen, som selv har fire barn, har også mulighet til å tillate samvær mellom June og Alana.

LES OGSÅ: - Brudd etter 12 år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer