«Mama June»:

- Mistet omsorgsretten

Nå skal storesøsteren ha vunnet kampen.

FÅR ANSVARET: Nå skal storesøsteren til «Honey Boo Boo» ha vunnet over moren. Foto: Mediapunch/REX/NTB
FÅR ANSVARET: Nå skal storesøsteren til «Honey Boo Boo» ha vunnet over moren. Foto: Mediapunch/REX/NTB Vis mer
Publisert

I en årrekke har spente TV-seere fulgt med på June Shannon (42), bedre kjent som «Mama June», og hennes familie gjennom alt fra samlivsbrudd til slankeoperasjoner.

Familien har blitt portrettert gjennom både «Here Comes Honey Boo Boo», «Mama June: From Not to Hot» og «Mama June: Road to Redemption».

Realitystjernene har servert seerne rikelig med dramatikk, og den siste tiden har en konflikt pågått innad i familien som følge av at «Mama June» skal ha slitt med rusproblemer.

Mister datteren

I 2019 ble familiens overhode og hennes daværende kjæreste, Geno Doak, arrestert for narkotikabesittelse. Dette førte til at yngstedatteren Alana «Honey Boo Boo» Thomspon (16) flyttet ut.

Siden den gang har realitystjernen bodd sammen med storesøsteren, Lauryn «Pumpkin» Shannon (22), og den siste tiden har 22-åringen forsøkt å få omsorgsretten for lillesøsteren.

Nå melder The Sun at «Pumpkin» offisielt har vunnet den fulle omsorgsretten for Thompson, hvilket betyr at moren mister foreldreansvaret for 16-åringen.

The Sun skal ha fått innsyn i rettsdokumenter fra Georgia rettssal, som viser at moren nå mister omsorgsretten til fordel for 16-åringens eldre søster.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer