Sam Stout:

Mistet nyfødt datter

Den pensjonerte UFC-utøveren deler den tragiske nyheten på Instagram.

KONKURRERTE I UFC: Sam Stout under Ultimate Fighting Championship i 2011. Foto: NTB scanpix
KONKURRERTE I UFC: Sam Stout under Ultimate Fighting Championship i 2011. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kanadiske Sam Stout (36) er en tidligere MMA-utøver som har 20 kamper i den prestisjetunge MMA-organisasjonen UFC.

Han pensjonerte seg i 2015, og har siden fokusert på familielivet. I 2017 giftet han seg med Jess LaBlanche, som han har datteren Logan Emilie Alison (6) med.

- Verste tiden i mitt liv

For én måned siden fikk paret sitt andre barn. Nå forteller paret på Instagram at den nyfødte datteren har gått bort.

- De fleste av dere vet allerede at vi mistet Sydney Love Stout mens hun sov for to netter siden. Vi forsøkte å redde henne, men det var for sent. Den siste måneden med henne var den beste måneden i mitt liv, og det er nå den verste tiden i mitt liv. Det føles fortsatt ikke ekte, skriver 36-åringen i innlegget som er postet for seks dager siden.

Bildet er av Stout som holder den nyfødte datteren. Den pensjonerte MMA-utøveren skriver imidlertid ikke noe om dødsårsaken.

- Jessie og jeg har ikke gitt slipp på hverandre siden i går, og vi vil fortsette å holde hverandre for resten av vårt liv. Vi vil for alltid være preget av dette. Vi setter pris på all kjærligheten vi allerede har mottatt fra folk rundt oss. Vi elsker deg, Sydney, avslutter han innlegget med.

SVARER PÅ RYKTENE: Dennis Poppe la ut en uskyldig video av samboeren Kristin Gjelsvik som venter på isbilen. Det skapte fullstendig kaos. Video: Rød Løper / Instagram Vis mer

- Ville gjort alt for å få deg tilbake

Kona skriver at hun føler at det blir lettere å håndtere tapet dersom alle vet at de har mistet datteren, slik at hun slipper å fortelle om tapet igjen.

- Jeg kan fortelle dere at det virkelig ikke er noe verre enn dette. Jeg elsker deg så mye, min lille venn. Jeg ville gjort alt for å få deg tilbake akkurat nå. Så holdt fast i og elsk alle du kan akkurat nå, for dere har ingen anelse om hvor viktig hvert sekund er før det er borte, skriver hun.

I forbindelse med familiens tap er det opprettet en innsamlingsaksjon for å dekke kostnadene.

Stout debuterte i UFC i 2006, og ble hyllet av UFC-president Dana White to år senere. Han er ranket som den tredje beste kanadiske MMA-fighteren.

LES OGSÅ: Stjerneregissøren mistet datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer