Tamera Mowry-Housley:

Mistet niesen på tragisk vis

Niesen til skuespilleren mistet livet i masseskytingen som utspant seg på en bar i L.A. torsdag.

TAP: Skuespillerstjernen Tamera Mowry-Housley er knust over beskjeden hun fikk om at niesen hennes omkom i masseskytingen som fant sted på en bar i Los Angeles torsdag. Her sammen med søsteren Tia Mowry. De to spilte sammen i den populære TV-serien «Sister, Sister». Foto: NTB
TAP: Skuespillerstjernen Tamera Mowry-Housley er knust over beskjeden hun fikk om at niesen hennes omkom i masseskytingen som fant sted på en bar i Los Angeles torsdag. Her sammen med søsteren Tia Mowry. De to spilte sammen i den populære TV-serien «Sister, Sister». Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Tamera Mowry-Housley (40), blant annet kjent fra TV-serien «Sister, Sister» på 90-tallet, tok til Instagram med en hjerteskjærende melding torsdag kveld.

Bare noen timer før hadde det kommet meldinger om at en mann hadde avfyrt flere skudd på baren «Borderline Bar og Grill» i Thousand Oaks, litt utenfor Los Angeles.

Ifølge Dagbladet skal det ha vært flere hundre mennesker inne på baren. 13 mennesker døde, inkludert den mistenkte gjerningspersonen som skal ha tatt sitt eget liv.

Niesen til ektemannen til Tamera, Alaina, var en av dem som ble drept.

- Alaina. Min søte, søte Alaina. Hjertet mitt er knust. Jeg er fortsatt i sjokk og vantro. Måten du ble revet bort fra oss på er ikke rettferdig. Jeg var heldig som fikk kjenne deg helt siden du var fem år gammel. Du stjal hjertet mitt. Jeg kommer til å savne humoren din og våre stunder rundt pianoet, skrev skuespillerstjernen blant annet, og fortsatte:

- Takk for at du var så tålmodig med meg om hvordan jeg skulle flette håret ditt. Jeg kommer heller aldri til å glemme vår duett av nasjonalsangen under Napas fotballkamp (...) mine tanker og bønner går til alle ofrene i denne tragedien.

Lette etter informasjon

Ifølge People forsøkte Tamera og ektemannen Adam Housley (46) å innhente informasjon i sosiale medier om sin savnede niese, rett for dødsmeldingen ble kjent.

En venninne av ekteparets niese skal ha lagt ut et bilde av Alaina på Twitter, hvorpå Tamera tok kontakt.

- Dette er tanten hennes, Tamera Mowry Housley. Kan du sende meg en melding med informasjonen du har fått, kommenterte skuespillerstjernen under.

Da det tragiske dødsfallet ble kjent gikk også ektemannen til Tamera, som for øvrig er tidligere Fox News-programleder, ut med en offentlig uttalelse på Instagram.

- Min søte, søte Alaina. Gud, som jeg savner deg, skrev Adam med emneknaggen «hjerteknust», til bildet av sin avdøde niese.

Et sted for helbredelse

Ifølge Dagbladet var «Borderline Bar og Grill» i Thousand Oaks et sted for helbredelse for mange overlevende etter Las Vegas-massakren i fjor, før baren selv ble åsted for en masseskyting.

Massakren er, ifølge avisen, den dødeligste masseskytingen i USA siden 14. februar i år, da 17 elever og lærere ble drept i en skoleskyting i Parkland, Florida.

For noen av de overlevende var ikke tragedien den første masseskytingen de har opplevd.

Baren er et populært samlested for countryfans i Ventura. Mange av dem som var til stede på baren denne kvelden, overlevde også skytingen på Route 91 i Las Vegas i oktober i fjor. 58 personer ble da drept på Las Vegas Strip, da Stephen Paddock begynte å skyte fra et hotellrom mot en stor folkemengde som var på countryfestival.

LES OGSÅ: Fikk en time til å rømme fra branndrama

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer