Zac Efron:

- Mistet nesten livet under innspilling

Skuespilleren hastet til sykehus.

HØYDRAMATISK: Zac Efron ble hastet til sykehus rett før jul, etter at ikke alt gikk som planlagt under en TV-innspilling i utlandet. Foto: NTB Scanpix
HØYDRAMATISK: Zac Efron ble hastet til sykehus rett før jul, etter at ikke alt gikk som planlagt under en TV-innspilling i utlandet. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den amerikanske skuespillerkjekkasen Zac Efron (32) slo for alvor gjennom i rollen som Troy Bolton i «Disney»-suksessen High School Musical fra 2006. Det verdensberømte ungpikeidolet har siden den gang spilt i en rekke filmer, og for noen år siden ble det kjent at han skulle medvirke i spillefilmen «Baywatch».

Efron er kjent for å gjøre alt for sine roller - og han la seg i hardtrening i forkant av innspillingen i 2017. Han overrasket på bilder som viste en særs veltrent kropp - til fansens store begeistring.

32-åringen har også vekket oppsikt med mer eller mindre avslørende bilder av seg selv. Denne gangen er det imidlertid noe annet - og langt mer dramatisk - som har skapt blest rundt stjernen.

Daily Mail skriver nemlig at Efron før jul nesten døde under en filminnspilling i Papua Ny-Guinea i Oseania.

På innspilling

32-åringen skal ha spilt inn en ny dokumentarserie da han angivelig ble rammet av en dødelig infeksjon. Ifølge den britiske avisen skal Efron ha blitt fløyet til Australia for å få viktig behandling.

Dokumentarserien har fått navnet «Killing Zac Efron», men under innspillingen skal Efron ha blitt rammet av en type tyfus eller lignende bakterieinfeksjon, skriver Daily Mail. Han skal ha blitt fraktet til Brisbane i Australia med assistanse fra legepersonell. Han skal ha blitt behandlet i flere døgn, og fått tillatelse til å fly hjem til USA til jul.

Da skuespilleren ankom Brisbane, ble han lagt inn på det private sykehuset St. Andrews War Memorial Hospital i bydelen Spring Hill. Da skal 32-åringens tilstand ha vært stabil, skriver avisen.

Natt til mandag bekreftet Efron at han ble syk - i et innlegg på Instagram.

- Jeg er veldig takknemlig overfor alle som har tatt kontakt. Jeg ble faktisk syk på Papa Ny-Guinea, men jeg slo tilbake raskt og avsluttet mitt tre ukers opphold der, skrev han og tilføyde:

- Nå er jeg hjemme med familie og venner i forbindelse med høytiden. Takk for all kjærlighet og omtanke. Vi ses i 2020!

Dr. Glenn McKay, som hadde ansvaret for Efrons flygning, har bekreftet overfor The Sunday Telegraph at de fraktet en amerikansk statsborger i 30-årene fra Papua Ny-Guinea til Australia for medisinsk behandling.

Han kunne imidlertid ikke bekrefte at det var snakk om Efron på grunn av taushetsplikt.

Efron reiste i starten av desember til Papua Ny-Guinea, hvor han som nevnt spiller inn en ny dokumentarserie. Serien følger 32-åringen som befinner seg langt inni jungelen på en øde og farlig øy - i hele 21 dager.

SETTES UT: Zac Efron blir satt ut når han besøker «Ellen DeGeneres Show». Se hvorfor! Video: TV3 Vis mer

Nådeløs diett

Dette er riktignok ikke første gang Zac Efron vekker oppsikt for sine skuespillerprestasjoner. Da han spilte i filmen «Baywatch» i 2017 måtte han nemlig gjennom en svært streng diett for å oppnå kroppen som krevdes for rollen.

Efron avslørte i et innlegg på Twitter at han gikk ni dager uten karbohydrater og sukker, og at han kun spiste økologiske grønnsaker og proteiner fra gressfôrede og frittgående dyr.

- Følger streng diett mens vi filmer, derfor gjennomfører vi DJ Heaven cirka hver fjerde dag. La ødeleggelsen begynne om 3. 2. 1. sekunder, skrev han videre under et bilde av seks sjokolade- og bananpannekaker, biff og egg.

Også i november 2019 gikk fansen av skaftet, denne gang etter at 32-åringen delte et heller avslørende bilde av seg selv. Bildet viste stjernen i bar overkropp i en badstu, men det var en helt spesiell detalj som folk bet seg merke i.

Denne gangen var det dét som stakk opp fra shortsen til stjernen som fikk folk til å reagere.

På bildet ser man en svart detalj rett over kanten av badeshortsen til Efron, og ved første øyekast var det flere som mente det kunne se ut som noe helt annet enn snøringen til shortsen.

- Hva er det som stikker opp av shortsen? spurte en i kommentarfeltet.

- Jeg måtte zoome inn et sekund, skrev en annen, mens en tredje tagget flere av vennene sine for å spørre om de også la merke til detaljen i bildet.

- Herregud, den svarte snoren på shortsen din kan se ut som noe annet. Og i den sykeste posisjonen, haha, kommenterte en annen.

TED BUNDY: Spillefilmen om massemorderen får kritikk for å seksualisere hovedpersonen som spilles av Zac Efron. Video: Voltage. Vis mer

LES OGSÅ: Kjæresten med rørende hyllest til Ari

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer