AKTUELL: Ole Paus er i disse dager å se i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» sammen med artistene Marion Ravn, Magnus Grønneberg, Morten Abel, Lene Marlin, Kurt Nilsen og Anita Skorgan. Foto: NTB scanpix
AKTUELL: Ole Paus er i disse dager å se i TV 2-programmet «Hver gang vi møtes» sammen med artistene Marion Ravn, Magnus Grønneberg, Morten Abel, Lene Marlin, Kurt Nilsen og Anita Skorgan. Foto: NTB scanpixVis mer

Mistet moren som fireåring

- Savnet av mor har vært viktig i mitt liv, sier Ole Paus til Se og Hør.

SEOGHØR.NO: Den folkekjære artisten Ole Paus (66) mistet moren som fireåring, da hun ble rammet av den dødelige sykdommen Polio - en sykdom Paus selv ble smittet av.

– Jeg var heldig, jeg slapp fra det med å være dårlig til beins i barndommen. Men savnet av mor har vært viktig i mitt liv, har Paus åpenhjertig fortalt til Se og Hør.

66-åringen er for tiden aktuell i den populære TV 2-serien «Hver gang vi møtes», og lørdag denne helgen er det Paus sin tur å bli hedret av artistkollegene Anita Skorgan (54), Kurt Nilsen (34), Lene Marlin (32), Marion Ravn (28), Magnus Grønneberg (45) og Morten Abel (50).
 
Men få hadde nok sett for seg Paus i et så folkelig TV-konsept.

I store deler av sitt liv har Ole vært ansett som en rebell i den offentlige debatten, konstant i strupen på autoritetene. Nå er han blitt hele Norges musikalske landsfader.

- Hvordan tror du den unge Ole Paus ville reagert hvis han traff Ole Paus i dag som har vært med i «Hver gang vi møtes»?

- Jeg tror han ville ha syntes at jeg var utrolig teit – og treig!

- Nei, jeg vet ikke, jeg. Men jeg vet i hvert fall at hvis jeg hadde møtt den unge Ole Paus i dag, ville jeg ha tatt ham med hjem og snakket rolig til ham, sier Ole til til Se og Hør.


«Hver gang vi møtes» går på TV 2 lørdag klokken 20.00. Bruk Seoghør.nos TV-guide for å få full oversikt over når dine favorittprogramer går.


LES OGSÅ: Marion Ravn skrev sang om Hanson-kjæresten