Mistet moren før Komiprisen

En uke før han skulle dele ut pris på scenen i Chat Noir, tapte Tom Sterris mor kampen mot kreften.

DELTE UT PRIS: Tom Sterri stod på scenen sammen med Jon Niklas Rønning under årets Komiprisen-utdeling, kun en uke etter at han mistet moren. Foto: Stella Pictures
DELTE UT PRIS: Tom Sterri stod på scenen sammen med Jon Niklas Rønning under årets Komiprisen-utdeling, kun en uke etter at han mistet moren. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Hotel Cæsar»-produsenten Tom Sterri (52) ble møtt med applaus, da han lørdag delte ut fagprisen til Andreas Diesen under årets «Komiprisen»-arrangement på Chat Noir.

Men forberedelsene til sendingen ble preget av sorg, da Sterris mor, Kari-Grete Moe, gikk bort uken før arrangementet, ifølge Her og Nå.

Sterri sier at moren - som hadde kjempet mot sin kreftsykdom i et halvt år, ikke ville at han skulle avlyse sin avtale.

- Hvis det var en person som ville at jeg skulle stå på Chat Noirs scene i kveld, så var det mor, sa han til Her og Nå etter sendingen.

Sterri - som også mistet faren til kreftsykdommen for under ett år siden - sier han har vært daglig sammen med moren etter at hun ble syk.

- Vi har holdt hverandre i hånden, jeg har laget middag til henne, vi har fått snakket mye sammen. For en uke siden forlot hun oss, stille og fredelig.

- Jeg er et resultat av henne. For det er hennes kjærlighet og varme som har gitt meg trygghet, og som har gjort det mulig for meg å stå imot en orkan av og til, sier Tom til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg sjekker ut fra mange gode venner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer