Mistet mannen: - Brutalt

Programlederen skulle fylt 51 år denne uken.

STORT SAVN: Det er fire måneder siden Patrick Grimlund gikk bort. Her med kona Sara. Foto: Skjermdump fra Instagram
STORT SAVN: Det er fire måneder siden Patrick Grimlund gikk bort. Her med kona Sara. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I januar kom den triste nyheten om at «Luksusfellen Sverige»-programlederen Patrick Grimlund hadde gått bort i en tragisk bilulykke.

Grimlund etterlot seg kone og fire barn.

Mandag denne uken skulle han ha fylt 51 år, en dag som innebar mye refleksjon for kona Sara Grimlund (48). I den anledning deler hun tankene sine på Instagram, sammen med en rekke bilder av Grimlund og barna.

Et stort savn

Fire måneder etter dødsulykken forteller kona at Grimlunds bortgang fortsatt føles «utenkelig» og «uvirkelig». Videre skriver hun at de på denne tiden i fjor befant seg i Barcelona, der hun holdt tale om alle de fantastiske tingene de har gjort sammen som familie.

De pratet også om fremtiden, barna, kjærlighet, å elske og å bli elsket, skriver hun. Men fremtiden ble ikke slik de hadde sett for seg. I stedet må hun nå gå videre uten ektemannen.

«Det er en sorg og et savn, men det som nesten er mest brutalt er ensomheten. Å gå fra to til en. Ensomheten ved å ikke dele det vi har delt i så mange år. Til og med hele tiden. Hverdagslige småting som skjer her og nå. Tristheten over alt du går glipp av, sorgen over tapet mitt og barnas tap», skriver hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer