Marko Grilc er død:

Mistet mannen: - Var mitt livs kjærlighet

Snowboardstjernens kone bryter tausheten etter ektemannens dødsulykke.

12 ÅR SAMMEN: Marko og Nina Grilc ble et par i 2009. Foto: Skjermpdump fra Instagram.
12 ÅR SAMMEN: Marko og Nina Grilc ble et par i 2009. Foto: Skjermpdump fra Instagram. Vis mer
Publisert

Den slovenske snowboardkjøreren Marko Grilc gikk bort forrige uke etter å ha falt og slått hodet på en snødekt stein. Han ble 38 år gammel.

Ifølge CNN var den slovenske snowboarderen på Tiefenbach-breen, i nærheten av Sölden i Østerrike da han gikk bort. I en pressemelding fra politiet i Tyrol, kom det frem at 38-åringen fikk dødelige hodeskader i en snowboardulykke forrige tirsdag.

Til tross for gjentatte forsøk på å gjenopplive snowboardstjernen døde han på stedet, het det videre i uttalelsen.

Grilc etterlater seg kone og to barn, samt en datter som er på vei. Nå bryter kona Nina Grilc (35) tausheten for første gang etter dødsfallet.

TRIST: Matt Mauser mistet kona Christina Mauser i helikopterulykken som også tok basketstjerna Kobe Bryants liv. Halvannet år etter står han på scenen i «America's got talent». Reporter/Video: Thea Hope. Vis mer

Det gjør hun i et hjerteskjærende innlegg på Instagram til flere bilder av de to og barna.

«Det er så vondt å skrive dette i fortid, fordi hjernen min lurer meg, jeg venter på at han skal komme hjem», åpner kona innlegget med.

«Marko var alt for oss. Noen sier at Instagram ikke er virkeligheten, for oss viser det ikke ti prosent engang av hvor fantastisk livet vårt med ham var», fortsetter hun.

Videre beskriver hun Grilc som en ubeskrivelig far, både på snøen og i livet. Dersom datteren ville sy, lærte han seg hvordan og sydde en kjole til henne, ifølge kona.

«Han tilba henne og ville forsikre seg om at hun følte seg som en stjerne», legger hun til.

MARTIN LEPPERØD: Martin Lepperød åpner seg opp om sin kreftsyke søster i Tv2-programmet «En kveld hos Kloppen». Video/Tv2 Vis mer

- Vi hadde planer

Snowboardkjøreren var sønnens idol, bestevenn og alliert, og han fortalte alltid om pappaen sin som en helt, skriver kona videre.

Marko og Nina Grilc ble et par i 2009. I juni gikk han ned på kne og fridde til kjæresten. Hun beskriver Grilc som hennes livs kjærlighet siden dagen de møttes, og påpeker at de hadde planer for livet fremover:

«Ei hytte i fjellet når vi ble gamle, og så mye mer …»

I 2016 fikk han en alvorlig ryggskade etter fall. Men til tross for skaden, elsket han livet, ifølge kona.

«Jeg bare håper at uansett hvor han er, så venter han på oss der så vi kan være sammen igjen, et sted, en tid …», fortsetter hun.

Grilcs kone avslutter innlegget med å takke for støtten familien har mottatt, samt noen ord til ektemannen.

«Jeg elsker deg med alt jeg er, Pchulo, til tiden stopper og jeg kan holde deg igjen».

DØDE: Den populære TikTokeren Kassidy Pierson tapte kampen mot kreften etter at hun ble diagnostisert for seks år siden. Video: TikTok. Reporter: Julie Tran. Vis mer

LES OGSÅ: Funnet død måneder etter han ble pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer