Mistet lillesøsteren i tragisk ulykke

Livet ble snudd fullstendig på hodet for TV-bonden.

JAKTER KJÆRLIGHETEN: Maren Espe Kråkevik er ikke blant de fire bøndene man får følge på TV denne høsten. Det er derimot Josten Sundby (nummer to nede til venstre), Christian Fredrik Sandstad (nederst til høyre), Åge André Brømnes (øverst til v Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen
JAKTER KJÆRLIGHETEN: Maren Espe Kråkevik er ikke blant de fire bøndene man får følge på TV denne høsten. Det er derimot Josten Sundby (nummer to nede til venstre), Christian Fredrik Sandstad (nederst til høyre), Åge André Brømnes (øverst til v Foto: TV 2/Odd-Steinar Tollefsen Vis mer
SEHER.NO: Tirsdag skrev God kveld, Norge at «Jakten på kjærligheten»-bonden Maren Espe Kråkevik (28) mistet en person som står henne nær da hun var 20 år gammel. I nettstedets sak kommer det ikke fram hvem den nå 28 år gamle fruktbonden mistet.

Seher.no kan nå avsløre at personen det dreier seg om er «Jakten»-deltagerens lillesøster, Nora, som døde i en tragisk ulykke da hun var tre år gammel. Ulykken skjedde i 2002, og har vært omtalt flere ganger i diverse medier, deriblant i NRKs Puls.

Maren Espe Kråkevik bekrefter at hun mistet lillesøsteren sin den tragiske dagen i 2002.
 
- Jeg kan bekrefte at det du sier stemmer. Men utover det ønsker jeg ikke å kommentere saken, sier Hardanger-jenta til Seher.no.

Etter hennes eget ønske har vi valgt å ikke publisere detaljene rundt den tragiske ulykken. Til God kveld, Norge forteller Kråkevik at hun har kommet styrket ut av den triste opplevelsen.

- Når du kommer deg gjennom det og lærer deg å leve med det, så får du ny guts. Jeg er ikke så redd for ting lenger. For eksempel i kjærlighet, er jeg ikke så redd for å bli såret lenger. Jeg vet hvor sterk jeg kan være. Når jeg vet at jeg kan overleve noe av det verste en kan oppleve, så blir du veldig mye sterkere, sa hun.

- Nå i ettertid husker jeg nesten ikke så mye av det. Du går bare inn i en tilstand der det egentlig bare handler om å overleve. Du må videre, fullføre studier eller gå på jobb. Man må bare fortsette livet, uansett hvor vondt det er. Man kan ikke legge seg ned, for da er livet over. Uansett hvor vondt det er, uttalte hun til God Kveld, Norge.

Mandag denne uka ble det kjent at Maren ikke er blant de fire bøndene som TV-seere rundt om i landet vil få sjansen til å bli bedre kjent med denne høsten.

«Jakten på kjærligheten» ser du på TV 2 mandager klokka 20.00. Finn ditt favorittprogram i Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: Flere friere flyktet fra «Jakten»