Mistet lillebroren brått for fire år siden

- Jeg tenker på ham hver eneste dag, sier Amanda-prisvinneren Laila Goody.

VANT AMANDA-PRIS: Laila Goody stakk av med en Amanda-statuett for sin rolle i dramaet  «Som du ser meg». Her med motspillerene Andrea Bræin Hovig og Ane Dahl Torp under premieren i fjor. Foto: FAME FLYNET
VANT AMANDA-PRIS: Laila Goody stakk av med en Amanda-statuett for sin rolle i dramaet «Som du ser meg». Her med motspillerene Andrea Bræin Hovig og Ane Dahl Torp under premieren i fjor. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I helgen vant Laila Goody (41) «Amanda»-prisen for beste kvinnelige skuespiller for rollen i «Som du ser meg».

Goody har tidligere spilt i filmer og TV-produksjoner som «Johnny Vang», «Kodenavn Hunter» og «Den som frykter Ulven», og har mottat en rekke priser for sine presentasjoner.

Men for syv år siden ble hun borte fra jobben da hun og samboeren Anders Eide ble foreldre til to barn på to år. Da Laila skulle kose seg hjemme i permisjon med yngstemann, døde plutselig lillebroren hennes, og livet ble snudd på hodet, forteller hun i et intervju med Dagbladet.

- (...) Jeg gikk inn i overlevelsesmodus. Det eneste jeg kunne var å være tilstede for barna, jeg måtte avlyse alt annet. Anders måtte avlyse alle sine jobber. De første månedene klarte jeg nesten ikke ta inn Johns dødsfall fordi det var så trist. Da det hadde gått fire-fem måneder, og Johanna begynte i barnehagen og jeg så at hun hadde det bra der, det var da reaksjonen kom, sier hun til avisa.

Goody forteller at broren hadde vært dårlig i mange år, og at det dreide seg om en blanding av psykisk lidelse, rus og forferdelige tilfeldigheter.

I dag er det fire år siden broren gikk bort, og selv om 41-åringen har brukt tid og ro på å komme seg gjennom den tøffe tiden, sørger hun fremdeles.

- En slik sorgprosess tar veldig lang tid. Det passer ikke inn i dagens samfunn, der alt er lagt opp til at alt skal være så effektivt. Sorgprosessen blir jo aldri avsluttet, selv om man etter hvert får mer avstand til ting. Jeg tenker på broren min hver eneste dag, forteller hun til Dagbladet.LES OGSÅ: - Har blitt redusert til en puppedame

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer