Mistet lappen etter SMS-tabbe

Girls Aloud-stjernen Sarah Harding mistet lappen i seks måneder etter å ha blitt tatt i å sende SMS mens hun kjørte.

MISTET LAPPEN: Den britiske popstjernen Sarah Harding må ta beina fatt etter at hun mistet sertifikatet i 6 måneder. Foto: Stella Pictures
MISTET LAPPEN: Den britiske popstjernen Sarah Harding må ta beina fatt etter at hun mistet sertifikatet i 6 måneder. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Domstolen krever også at Sarah Harding (31) skal betale en bot på 5300 kroner.

Harding ble observert av politiet mens hun tok en telefonsamtale mens hun kjørte rundt i London i sin svarte Range Rover. Popstjernen ble også anmeldt for ikke å ha stoppet da politiet ba henne om å kjøre inn til siden.

- Bilen svingte fra side til side i veibanen. Politiet så at hun brukte en mobiltelefon. Han snakket til henne og prøvde å få henne til å stoppe. Til slutt snakket hun med en av de andre politimennene og fortalte at hun hadde kjørt seg vill, sa politiadvokaten i rettsalen, ifølge Hellomagazine.

Etter å tidligere ha samlet seg opp ni prikker for andre episoder, insisterer Sarah på at hun nå har lært av sine tidligere feil.

- For mange mennesker bruker mobiltelefonen sin mens de kjører og tror det er ok. Det er det ikke, sa sangeren.

- Hvert eneste år er det mange mennesker som dør eller blir skadet fordi de ble distrahert mens de brukte mobiltelefonen mens de kjørte bil. Mobiltelefonen er et praktisk hjelpemiddel i det moderne liv, men de må bli brukt på en trygg måte. Jeg gjorde en tabbe ved å bruke telefonen mens jeg kjørte. Jeg var heldig. Jeg aksepterer rettens avgjørelse, for det kunne ha endt mye verre. Jeg har fått meg en lærepenge.

Sara ga seg som gruppemedlem i jentegruppen Girls Alound 31.mars. Nå skal hun være ivrig etter å opparbeide seg en solokarriere.

LES OGSÅ: 
Reddet livet til beruset mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer