Kurt Nilsen:

Mistet lappen etter promillekjøring

- Hendelsen er ekstremt beklagelig.

MISTET LAPPEN: Artist Kurt Nilsen mistet lappen etter promillekjøring. Foto: NTB scanpix
MISTET LAPPEN: Artist Kurt Nilsen mistet lappen etter promillekjøring. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Artist Kurt Nilsen (40) ble stoppet i en promillekontroll i sommer, ved Meland golfklubb like utenfor Bergen.

Det skal ha vært dagen derpå, og artisten mistet lappen som følge av å ha hatt promille under kjøreturen. Det bekrefter artistens manager, Jan Fredrik Karlsen, overfor VG, som først omtalte saken.

- Hendelsen er bare ekstremt beklagelig, sier Jan Fredrik Karlsen om hendelsen.

- Dette er dessverre en typisk dagen derpå-hendelse, hvor Kurt ble stoppet av politiet i nærheten av en golfbane og tatt i promillekontroll, sier han videre.

Førerkortet hans ble inndratt i et år, og han skal etter det avisa kjenner til ha fått en bot etter kontrollen. Det skal ikke ha vært snakk om en spesielt høy promille, og saken skal dermed avgjøres i en såkalt endommersak, skriver avisen.

La seg flat

Artisten, som først ble landskjent da han vant den aller første sesongen av norske «Idol», skal ha lagt seg flat på stedet.

Politiet opplyser overfor VG at de ikke kan kommentere saken. Karlsen sier til Se og Hør at hendelsen aldri burde skjedd, og at det ikke finnes noen unnskyldninger for oppførselen til artisten den dagen.

Førerkortet til Kurt Nilsen ble inndratt i et år, og han skal etter det VG kjenner til ha fått en bot etter kontrollen.

Omtrent på samme tid som han ble stoppet i denne kontrollen, figurerte Nilsen i mediene av andre grunner. Se og Hør kunne nemlig melde om at han og kjæresten, Oda Rivrud, hadde gått fra hverandre.

LA SEG FLAT: Kurt Nilsen skal ha lagt seg flat etter hendelsen. Foto. NTB Scanpix
LA SEG FLAT: Kurt Nilsen skal ha lagt seg flat etter hendelsen. Foto. NTB Scanpix Vis mer

Duoen, som hadde vært kjærester i om lag fem år, møttes da begge var involvert i «Idol»-sirkuset på TV 2. Nilsen, som selv vant konkurransen i sin tid, var den gang dommer i konseptet, mens Rivrud var tilknyttet produksjonen.

Overfor Dagbladet bekreftet artistens manager, Jan Fredrik Karlsen, at Nilsen og Rivrud har gått hver til sitt. Han opplyste samtidig at ingen av dem hadde noen ytterligere kommentar å komme med.

Skiltes som venner

Se og Hør kunne i 2013 avsløre at Lier-jenta Oda Rivrud hadde kapret hjertet til stjerneartisten. Da bruddet ble kjent i juli i fjor, kunne sikre kilder fortelle at Rivrud og Nilsen skiltes som venner.

De møttes som nevnt da de begge var involvert i «Idol»-sirkuset på TV 2, i 2013 .

Turtelduene begynte etter hvert å vise sine romantiske følelser for hverandre på sosiale medier.

Sommeren 2016 kunne Se og Hør avsløre paret hadde kjøpt en romslig enebolig sammen i Minnesund i Eidsvoll kommune.

Huset gikk en million kroner over prisantydning, og slik sikret de seg den drøyt 350 kvadratmeter store eneboligen for 5,8 millioner. Tomten var på hele ni mål, hvorav fire mål var opparbeidet hage.

I tillegg hadde eiendommen både en stor dobbelgarasje, stabbur, lekestue og låve med hestebokser, fôrrom og verksted tilgjengelig.

I slutten av mai i 2018 skrev imidlertid Romerikes Blad at boligen var blitt lagt ut for salg.

- Jeg kan bekrefte at huset er lagt ut for salg. Utover det har jeg ingen kommentar, sa Kurt Nilsens manager til avisen den gang.

LES OGSÅ: «Farmen»-paret blir samboere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer