Ashley Cain:

Mistet kreftsyk datter (8 md.)

Den tidligere realityprofilen har delt hyppig om den kreftsyke datteren det siste halve året. I dag melder han at datteren er død.

DØD: Åtte måneder gamle Azaylia har hatt leukemi siden hun var nyfødt. I dag gikk hun bort. Det melder foreldrene selv. Foto: Skjermdump / Instagram
DØD: Åtte måneder gamle Azaylia har hatt leukemi siden hun var nyfødt. I dag gikk hun bort. Det melder foreldrene selv. Foto: Skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen tvil om at det siste halve året har vært tøft for den tidligere fotballspilleren Ashley Thomas Cain (30), også kjent fra «Ex on the Beach» og MTV-serien «The Challenge».

Hans nyfødte datter, Azaylia Diamond Cain, ble nemlig diagnostisert med leukemi - en nyhet han først delte med følgerne sine i oktober i fjor. Den gang beskrev han datterens kreftnyhet som det mest opprørende, skremmende og hjerteskjærende han hadde opplevd.

I månedene etter har han delt hyppige oppdateringer om datterens helse med følgerne sine. I dag kom imidlertid den hjerteskjærende nyheten om at hun har gått bort - åtte måneder gammel.

«Hvil i paradis, prinsesse. Jeg vil alltid holde deg i hjertet mitt, helt til jeg kan holde deg igjen i himmelen», skriver han i et ferskt innlegg på Instagram.

På én time har innlegget fått nesten en million likerklikk, og 100 000 kommentarer.

UHELBREDELIG: Influenser Elin Kjos hadde vært plaget med hoste i ett år, og trodde at det var astma og allergi. Det viste seg å være uhelbredelig lungekreft. Video: Expressen TV Vis mer

Fikk anfall

Ifølge Lommelegen er leukemi, som også kalles blodkreft, kreft i vevene i kroppen som lager blodceller, inkludert beinmargen og lymfesystemet.

Azaylia ble født i august, men allerede i oktober kom den knusende kreftnyheten.

«Jeg fant ut at min vakre datter Azaylia Diamond Cain, ble diagnostisert med en veldig sjelden aggressiv form for leukemi, som har ført til mange komplikasjoner», var blant det han skrev i innlegget på Instagram den gang.

I går, lørdag, skrev han på Instagram at han og datteren hadde vært ute på trilletur i finværet, fordi de hadde fått beskjed av sykepleierne om å få mest mulig ut av helgen - siden Azaylia hadde blitt mer skjør.

Han skriver imidlertid videre at kort tid etter at bildene ble tatt, hadde datteren et anfall. Hun fikk oksygen og hjelp av sykepleierne, og etter noen timer med observasjon roet det seg ned.

«Dette har skjedd et par ganger nå, men det blir aldri lettere. Hun fortsetter likevel å kjempe! (...) Jeg kan ikke se for meg livet uten deg. Jeg tror på deg. Min mester. Min helt. Jeg elsker deg» skrev han.

KREFT: Tidligere «God morgen Norge»-programleder, Eli Strand, åpner opp om kreftdiagnosen sin. Video: Filip Agnihotri. Vis mer

Transplantasjon

I januar kom det frem at datteren skulle gjennomgå en stamcelletransplantasjon, ifølge blant andre Us Weekly.

«I dag var den klart største dagen i livet vårt. En dag vi har håpet på, ønsket og bedt om. Dagen Azaylia fikk sin stamcelletransplantasjon, og begynner på den tøffeste reisen man kan tenke seg for å redde det dyrebare livet sitt», skrev 30-åringen til flere bilder av datteren på Birmingham Children's Hospital i England.

Ifølge Kreftforeningen innebærer en stamcelletransplantasjon, også kalt beinmargstransplantasjon, at man ødelegger kroppens egne stamceller, og deretter fyller på med friske stamceller fra en donor.

Dagen i forveien takket Cain fansen sin for den overveldende støtten familien hadde fått etter å ha funnet en passende donor til datteren.

LES OGSÅ: Kreftsyk: - Lagt i koma etter sepsis

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer