Mistet kontroll over antrekket

TV-stjernen ble litt for avslappet på hipp musikkfestival.

TV-STJERNE: Whitney Port (t.v) har blitt verdensberømt som del av TV-serien «The Hills». Her avbildet med motspillerne Lauren Conrad, Audrina Patridge og Heidi Montag.
TV-STJERNE: Whitney Port (t.v) har blitt verdensberømt som del av TV-serien «The Hills». Her avbildet med motspillerne Lauren Conrad, Audrina Patridge og Heidi Montag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Reality-stjernen Whitney Port (26), kjent fra TV-serier som «The Hills» og «The City», har også fått mye oppmerksomhet for sin trendy klesstil.

Men da hun koste seg på den hippe musikkfestivalen Coachella i Indio i delstaten California denne helgen, begikk hun imidlertid en småflau motetabbe. 26-åringen var iført trendy runde solbriller og en hvit minikjole, men stjernen hadde tydeligvis glemt hvordan man ter seg i små kjoler...

Da Port satt og nøt en drink med et par venninner, lot hun visst den avslappede festivalstemningen - og kanskje drinken, gå henne til hodet. TV-stjernen viste nemlig like gjerne trusa til forbipasserende ved å sitte breibeint og uelegant i den korte blondekjolen. Om ikke annet så matchet i hvert fall undertøyet resten av antrekket...

Musikkfestivalen Coachella tiltrekker seg hvert år store navn, både på plakaten og blant publikum. I år spiller kjente band som Kings of Leon, Arcade Fire, The Strokes og Chemical Brothers på den trendy festivalen. Mens kjendiser som Dita von Teese, Ashley Greene, Tara Reid og Kelly Osbourne kaster glans over konsertområdet på bakkenivå.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var blod og hårfarge over alt 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer