Kristine Ullebø fra «Bloggerne» snakker om rykteflommen:

Mistet kontrakt etter kokainrykter

- Det er utenfor min makt.

RYKTEFLOM: Toppblogger Kristine Ullebø leser stadig rykter og usannheter om seg selv. Personlig har hun ikke spesielt mye i mot det, men når ryktene begynner å koste henne jobber oppstår fort problemene. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
RYKTEFLOM: Toppblogger Kristine Ullebø leser stadig rykter og usannheter om seg selv. Personlig har hun ikke spesielt mye i mot det, men når ryktene begynner å koste henne jobber oppstår fort problemene. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Dette halvåret har mobil-appen «Jodel» skapt overskrifter her i landet. Flere profilerte mennesker har gått hardt ut mot appen, som fungerer som et anonymt diskusjonsforum der brukere kan diskutere alt mellom himmel og jord.

Kjendiser og bloggere er blant et av favorittemaene, og rykter om rusmisbruk, utroskap og skattesnusk er noe av det brukerne elsker å diskutere. En av dem som har fått kjenne dette på kroppen er toppblogger Kristine Ullebø (20).

20-åringen skriver på sin blogg om alt fra mote til sitt turbulente kjærlighetsliv, noe som også reflekteres i hennes deltakelse i TV 2-serien «Bloggerne». Som blogger tjener man som oftest penger på annonsesalg, men et rykte om Ullebø sørget for at hun mistet en potensiell arbeidsgiver.

Avviser ryktene

- Først og fremst må jeg si at jeg ikke driver med dop. Jeg aner ikke hvor folk får det fra, men det stemmer jo ikke. Jeg drikker så vidt alkohol. Så nei, jeg tar ikke narkotika under noen omstendigheter, sier hun til Se og Hør og ler.

Hun forteller at det både i kommentarfelt, på fora og på Jodel i lang tid har gått rykter om hennes rusvaner.

SLÅR TILBAKE: - Jeg aner ikke hvor folk får det fra, sier Kristine om dop-ryktene. Foto: TV 2
SLÅR TILBAKE: - Jeg aner ikke hvor folk får det fra, sier Kristine om dop-ryktene. Foto: TV 2 Vis mer

Den energiske Førde-jenta jobber som modell, og hadde fått beskjed fra agenturet sitt om at et pressebyrå gjerne ville samarbeide med henne.

Enkelte av hennes venner har konfrontert henne med rusryktene, men det hele kulminerte med at et byrået nektet å samarbeide med henne på grunn av rykteflommen.

IKKE OPERERT: Det er ikke bare narkotikarykter Kristine Ullebø må føle på. Enkelte hevder også at hun har lagt seg under kniven. Det benekter hun hardnakket. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
IKKE OPERERT: Det er ikke bare narkotikarykter Kristine Ullebø må føle på. Enkelte hevder også at hun har lagt seg under kniven. Det benekter hun hardnakket. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

- Agenturet mitt sa at de likte meg godt, men at de ikke kunne samarbeide med meg fordi de hadde hørt at jeg tok litt av hvert, blant annet kokain. Jeg synes det er helt ekstremt irriterende, sier hun og fortsetter:

- Dessverre er det som blir skrevet utenfor min makt. Jeg får ikke gjort noe med det, annet enn at jeg må avkrefte ryktene fra tid til annen. Akkurat her følte jeg jo at jeg måtte det, sier hun.

Operasjonsrykter

Narkotika er ikke det eneste anonyme brukere tillegger bloggeren. Det har også gått rykter om at hun har lagt seg under kniven, noe hun avfeier nesten før Se og Hørs journalist har stilt ferdig spørsmålet.

- Altså, det er helt sykt. Jeg leste en gang at jeg hadde tatt et «vampire breast lift», hva nå enn det er liksom. Det er visst ikke en forstørrelse, men et løft der puppene blir rundere. Uansett - jeg har ikke operert noe som helst. Når skulle jeg liksom ha rukket det? sier hun og legger til et høyt «lol».

Video originally published on dagbladet.no/dbtv.no on 22.01.2015 SNAKKER OM SYKDOMMEN: «Bloggerne»-Kristin tar moren med på kafé. De snakker sammen om hvordan det har vært å leve med morens sykdom. Foto: TV 2 Vis mer

Forholdskritikk

Ullebø er for tiden sammen med blogger Fabian Venjar Raae. I den kommende sesongen av tv-serien om norske bloggerne blir forholdet deres et fokuspunkt. Det utskjelte paret, som ofte får kritikk for sitt høye energinivå og prangende væremåte, er vant til å stå i stormen.

Selv skjønner ikke 20-åringen hvorfor folk skal legge seg opp i hva hun og Raae driver med.

Safe place

Et innlegg delt av Kristine Ullebø (@kristineullebo)

- Hallo, han er min kjæreste. Det er vår business. Jeg kan ikke noe for at vi begge to har mye energi og virker slitsomme sammen. At folk som ser oss på tv poengterer at vi kan bli litt mye skjønner jeg, men de kjenner oss jo ikke, sier hun og fortsetter:

- Når vi for eksempel er på en fest sammen, får vi alltid skryt av alle andre for at vi er så levende og sprer god stemning. Ja, vi krever begge mye oppmerksomhet, men kanskje det bare er bra at vi fant hverandre. Folk får finne seg bedre ting å hate på enn oss, legger hun skarpt til.

PROFIL: Kristine er en av deltakerne i TV-serien «Bloggerne» på TV 2. Foto: TV 2.
PROFIL: Kristine er en av deltakerne i TV-serien «Bloggerne» på TV 2. Foto: TV 2. Vis mer

Bloggerbukett

Det er ikke bare Ullebø seerne nå får se i den nye sesongen av TV 2-programmet. Blant de andre bloggerne finner vi også 21 år gamle Anniken Jørgensen.

Jørgensen var inntil nylig sammen med den 25 år gamle bergenseren Anders Gran Sjurseth. I sommer kunne hun imidlertid avsløre at de to, som på et tidspunkt bodde sammen, hadde valgt å gå fra hverandre.

På tross av bruddet, møtes de fortsatt flere ganger i uka. Torsdag dukket de også opp sammen på lanseringen av den nyeste sesongen av «Bloggerne» på TV 2.

- Det her viser vel at man kan være ekskjærester og gode venner samtidig, sa hun til Se og Hør.

Bloggeren ville egentlig ikke dele bruddet med leserne sine. Hun følte seg imidlertid pliktig, fordi hun hadde delt såpass mye av forholdet på både bloggen og på sosiale medier.

Selv om det nå er slutt, klarer hun ikke gi slipp på Gran Sjurseth.

- Han er bestevennen min, og han kjenner meg inn og ut. Det er vanskelig å forlate en person helt når man vet så mye om hverandre. Han er mye ute og reiser og det er jeg og, men vi ser hverandre kanskje tre ganger i uka.

Mammablogger Anna Rasmussen blir også å se i den kommende sesongen. Der får leserne et innblikk i hennes hektiske liv som ung trebarnsmor, med bok-skriving, bryllupsplanlegging og flytting som hovedtemaer.

LES OGSÅ: Anklages for å skjule alvorlig rusmisbruk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer