Kelly Preston:

Mistet kona til brystkreft

Kelly Preston, John Travoltas kone, er død som følge av brystkreft.

DØD: Jon Travoltas kone, Kelly Preston, er død som følge av brystkreft. Foto: NTB Scanpix
DØD: Jon Travoltas kone, Kelly Preston, er død som følge av brystkreft. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Kelly Preston, kona til «Grease»-stjernen John Travolta (66), er død som følge av brystkreft - i en alder av 57 år.

Det melder blant andre Travolta selv i et innlegg på Facebook.

– Det er med tungt hjerte jeg meddeler at min vakre kone Kelly har tapt sin to-årige kamp mot brystkreft. Hun kjempet en modig kamp med kjærlighet og støtte fra så mange, skriver Travolta.

Han bruker også innlegget på å takke familie og venner, samt legeteamet som har hjulpet paret gjennom den vanskelige tiden.

- Jeg vil bruke den neste tiden på å være der for mine barn som har mistet moren sin, så unnskyld hvis dere ikke hører fra meg på en stund. Men vennligst vit at jeg vil føle deres kjærlighet de neste ukene og månedene mens vi heles. All min kjærlighet, JT.

Preston selv har vært å se i en rekke filmer gjennom årene. Hun har blant annet spilt i filmer som «Jerry Maguire», «The Last Song» og «Battlefield Eart», der ektemannen har hovedrollen.

En representant for familien bekrefter også dødsfallet overfor People.

- På morgenen den 12. juli 2020, gikk Kelly Preston, kjærlig kone og mor, bort som følge av en to år lang kamp mot brystkreft. Til tross for valget om å holde kampen privat, har hun gjennomført en rekke behandlinger den siste tiden, med støtte fra sine nærmeste familie og venner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer