Kelly Preston:

Mistet kona til brystkreft

Kelly Preston, John Travoltas kone, er død som følge av brystkreft.

DØD: Jon Travoltas kone, Kelly Preston, er død som følge av brystkreft. Foto: NTB Scanpix
DØD: Jon Travoltas kone, Kelly Preston, er død som følge av brystkreft. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespiller Kelly Preston, kona til «Grease»-stjernen John Travolta (66), er død som følge av brystkreft - i en alder av 57 år.

Det melder blant andre Travolta selv i et innlegg på Facebook.

– Det er med tungt hjerte jeg meddeler at min vakre kone Kelly har tapt sin to-årige kamp mot brystkreft. Hun kjempet en modig kamp med kjærlighet og støtte fra så mange, skriver Travolta.

Han bruker også innlegget på å takke familie og venner, samt legeteamet som har hjulpet paret gjennom den vanskelige tiden.

- Jeg vil bruke den neste tiden på å være der for mine barn som har mistet moren sin, så unnskyld hvis dere ikke hører fra meg på en stund. Men vennligst vit at jeg vil føle deres kjærlighet de neste ukene og månedene mens vi heles. All min kjærlighet, JT.

Preston selv har vært å se i en rekke filmer gjennom årene. Hun har blant annet spilt i filmer som «Jerry Maguire», «The Last Song» og «Battlefield Eart», der ektemannen har hovedrollen.

En representant for familien bekrefter også dødsfallet overfor People.

- På morgenen den 12. juli 2020, gikk Kelly Preston, kjærlig kone og mor, bort som følge av en to år lang kamp mot brystkreft. Til tross for valget om å holde kampen privat, har hun gjennomført en rekke behandlinger den siste tiden, med støtte fra sine nærmeste familie og venner.

Paret har vært gift siden 1991, og har barna Ella (20) og Benjamin (9) sammen.

I et lengre innlegg på Instagram hyller Ella nå sin avdøde mor.

- Takk for at du har vært der for meg uansett hva. Takk for hjelpen og for at du har gjort verden til et bedre sted. Du har gjort livet så vakkert og jeg vet du vil fortsette å gjøre det for alltid. Jeg elsker deg så masse, mamma, er blant ordene hun hyller moren med.

GIFT: Ekteparet har vært gift siden 1991, og har to barn sammen. Sønnen deres, Jett, døde i 2009. Her er paret avbildet under en premiere i 2000. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Ekteparet har vært gift siden 1991, og har to barn sammen. Sønnen deres, Jett, døde i 2009. Her er paret avbildet under en premiere i 2000. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Mistet sønnen

Dette er ikke første gang tragedier har rammet familien. I 2009 døde nemlig parets sønn Jett, bare 16 år gammel.

Det var i juleferien i 2009 at 16-åringen falt og slo hodet i kanten på et badekar som følge av at han hadde fått et anfall på hotellrommet.

Jett var autist, og hadde også fått påvist febersykdommen kawasakis syndrom. Travolta og Preston var lenge tause rundt sønnens tilstand, men i 2012 fortalte sistnevnte at han hadde flere anfall opp gjennom åra.

Nettopp et anfall var også det som førte til at han mistet livet i 2009.

LES OGSÅ: Overrasket med familien i Frankrike

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer