- Mistet kona, formuen og huset

Skøytelegenden er villig til å betale prisen for å nå et mål.

FØLTE SEG LEVENDE: Mens folk flest søker trygghet og jobb, ble Ådne Søndrål trigget av følelsen av å være sårbar. Han har aldri kjent seg mer levende, skriver Magasinet. Foto: SCANPIX
FØLTE SEG LEVENDE: Mens folk flest søker trygghet og jobb, ble Ådne Søndrål trigget av følelsen av å være sårbar. Han har aldri kjent seg mer levende, skriver Magasinet. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Ånde Søndråls (39) nye forretningsprosjekt, Norwegian Outlet i Vestby, som inneholder 35 forskjellige merkevarebutikker, åpner dørene 3. juni. Men veien dit har vært lang og hard. De tre siste årene har vært et økonomisk helvete for skøtelegenden, skriver Dagbladet.

- Jeg fikk en skattesmell på rundt to millioner, og ble skilt. Plutselig var huset og halvparten av det jeg eide borte. Jeg har vært millimeter fra konkurs mange ganger. Fra 2007 til nå egentlig. Jeg fikk litt angst, men jeg jobber enda litt hardere når det gjør vondt. Jeg er vant til det. Jeg er villig til å betale prisen for å nå et mål, sier Søndrål til Magasinet.

Men nå står det nye kjøpesenteret og blinker i sola. Nesten alle butikklokalene er utleid, mange har fått nye jobber, og tallene viser at finanskrisen er glemt.

- Jeg har kjent kniven på stupen. Og det er nakent. Ærlig. Det følelsen trigger meg. Jeg følte meg så veldig, veldig levende. Jeg måtte eie utviklingen, eie resultatet. Jeg kunne ikke bli et offer.

I 2008, ble det kjent at den tidligere skøyteløperen skulle skille seg fra modellkona Hege. Men nå har Søndral fått seg ny kjæreste. Han sier til Magasinet at det går bra.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Får drømmejobb av Ådne Søndrål