AVBREKK: Knut-Ove Soltvedt likte å leve som for 250 år siden i «Anno», men oppholdet i «gamle dager» ble dessverre kortvarig.  Foto: NRK
AVBREKK: Knut-Ove Soltvedt likte å leve som for 250 år siden i «Anno», men oppholdet i «gamle dager» ble dessverre kortvarig. Foto: NRKVis mer

Mistet kona brått

- Å miste min kjære Bente var uvirkelig. En vegg falt ut, sier «Anno»-deltager Knut-Ove Soltvedt til Se og Hør.

SEOGHØR.NO: 1. nyttårsdag hadde NRKs nye realitysatsing, «Anno», premiere. Der ble man kjent med blant andre bergensadvokaten Knut-Ove Soltvedt (64).

Den sympatiske advokaten måtte dessverre reise hjem etter den første uken, etter å ha blitt slått av Enok Synnestvedt Groven (30) i en tøff fekteduell.

I «Anno» lever deltakerne som man gjorde for 250 år siden, og Knut-Ove sier til Se og Hør at det å komme litt bort fra nåtiden passet ham fint. 2. juledag for et drøyt år siden, mistet han nemlig kona Bente etter over 40 års samliv.

- Å miste min kjære Bente var uvirkelig. En vegg falt ut. Å forsvinne inn i en boble der jeg kunne koble helt av, var deilig, forteller han til Se og Hør i dag.

LES MER: I nyeste utgave av Se og Hør kan du lese mer om «Anno»- Knut Ove. Foto: Faksimilie Se og Hør
LES MER: I nyeste utgave av Se og Hør kan du lese mer om «Anno»- Knut Ove. Foto: Faksimilie Se og Hør Vis mer

Det var da ekteparet reiste til Spania høsten 2013 for å feire Bentes 60-årsdag, at hun ble akutt syk.

Hun hadde vært kreftsyk i et par år, men var i fin form. Etter noen uker på sykehus i Spania ble Bente fraktet hjem, og hun hadde familien rundt seg helt til det siste.

- Hun var en utrolig vakker og flott dame, forteller Knut-Ove til Se og Hør.

Les hele intervjuet med Knut-Ove Soltvedt og datteren hans Carina (36), i denne ukens Se og Hør.

«Anno» kan du følge videre på NRK1 onsdag klokken 19.45, fredag klokken 19.55 og lørdag klokken 08.20.

LES OGSÅ: - Bruddet er ikke vondt lenger

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.