Mistet kona brått

- Å miste min kjære Bente var uvirkelig. En vegg falt ut, sier «Anno»-deltager Knut-Ove Soltvedt til Se og Hør.

AVBREKK: Knut-Ove Soltvedt likte å leve som for 250 år siden i «Anno», men oppholdet i «gamle dager» ble dessverre kortvarig.  Foto: NRK
AVBREKK: Knut-Ove Soltvedt likte å leve som for 250 år siden i «Anno», men oppholdet i «gamle dager» ble dessverre kortvarig. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: 1. nyttårsdag hadde NRKs nye realitysatsing, «Anno», premiere. Der ble man kjent med blant andre bergensadvokaten Knut-Ove Soltvedt (64).

Den sympatiske advokaten måtte dessverre reise hjem etter den første uken, etter å ha blitt slått av Enok Synnestvedt Groven (30) i en tøff fekteduell.

I «Anno» lever deltakerne som man gjorde for 250 år siden, og Knut-Ove sier til Se og Hør at det å komme litt bort fra nåtiden passet ham fint. 2. juledag for et drøyt år siden, mistet han nemlig kona Bente etter over 40 års samliv.

- Å miste min kjære Bente var uvirkelig. En vegg falt ut. Å forsvinne inn i en boble der jeg kunne koble helt av, var deilig, forteller han til Se og Hør i dag.

Det var da ekteparet reiste til Spania høsten 2013 for å feire Bentes 60-årsdag, at hun ble akutt syk.

Hun hadde vært kreftsyk i et par år, men var i fin form. Etter noen uker på sykehus i Spania ble Bente fraktet hjem, og hun hadde familien rundt seg helt til det siste.

- Hun var en utrolig vakker og flott dame, forteller Knut-Ove til Se og Hør.

Les hele intervjuet med Knut-Ove Soltvedt og datteren hans Carina (36), i denne ukens Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer