Mistet kollega under TV-innspilling

- Vi vurderte å stoppe hele programmet, sier Sigrid Bonde Tusvik.

FØLELSESLADET TV: Sigrid Bonde Tusvik har flere ganger sluppet følelsene løs i sitt date-program «Sigrid søker kjæreste». Men TV-serien ble nesten kansellert etter at en av hennes kollegaer i film-crewet gikk bort under innspillingen. Her er hun i  Foto: Nordisk film/NRK
FØLELSESLADET TV: Sigrid Bonde Tusvik har flere ganger sluppet følelsene løs i sitt date-program «Sigrid søker kjæreste». Men TV-serien ble nesten kansellert etter at en av hennes kollegaer i film-crewet gikk bort under innspillingen. Her er hun i Foto: Nordisk film/NRK Vis mer
SEHER.NO:  Komikeren Sigrid Bonde Tusvik er for tiden aktuell med date-programmet «Sigrid søker kjæreste», hvor hun leter etter mannen i sitt liv.

Men til VG sier 30-åringen at hun en stund vurderte å legge ned hele programmet, etter at et av medlemmene i TV-crewet, Erik Hellum, plutselig døde.

-  Vi vurderte å stoppe hele programmet og legge ned alt, for vi var lei oss.

- Man er jo tett innpå folk under en slik innspilling. Det var veldig trist, helt forferdelig, sier Sigrid til avisen.

Første episode av serien ble avsluttet med en minneplakat for den unge assistenten.

28-åringen ble funnet i sin seng om morgenen etter at han ikke våknet opp.

Hellums familie sier via regissør Jens Bull til avisen dødsfallet sannsynligvis var forårsaket av epilepsi.

Sigrid sier hun hadde en tøff tid etter vennens bortgang.

- Det er jo crewet jeg er sammen med gjennom hele innspilling. Jeg var på en måte på date med dem hver dag. De som jeg dater i programmet er jeg jo sammen med bare i en time eller to, sier hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kjempekleint å se at jeg hulker på TV