Mistet kjæresten i drukningsulykke

Den folkekjæres skuespilleren Anne Marie Ottersens første kjæreste ble aldri funnet.

TRAUMATISK OPPLEVELSE: - Alt gikk i oppløsning, og jeg gråt fryktelig mye, forteller Anne Marie Ottersen, om da hun mistet sin ungdomskjæreste.  Foto: Stella Pictures
TRAUMATISK OPPLEVELSE: - Alt gikk i oppløsning, og jeg gråt fryktelig mye, forteller Anne Marie Ottersen, om da hun mistet sin ungdomskjæreste. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespiller Anne Marie Ottersen (67) har de seneste årene opplevd
at nære venner og kollegaer har gått bort. Men hun opplevde også noe svært traumatisk da hun var yngre. Hennes første kjæreste Per Arne, som Anne Marie var sammen med fra hun var 16 til hun var 21 år, druknet i Oslofjorden. Han ble aldri funnet.


– Det var forferdelig. Jeg var i en slags sjokktilstand, og visste ikke opp og ned på verden. Alt gikk i oppløsning, og jeg gråt fryktelig mye, forteller Anne Marie ærlig i et lengre intervju i Se og Hør.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Likevel fortsatte hun å jobbe. Anne Marie er nemlig ikke så glad i at vi nordmenn sykeliggjør alt som skjer oss.

– Da jeg var ung, tok vi de harde og tunge tingene uten å gå til katastrofepsykolog hele tiden. Misforstå meg rett: Der det virkelig er behov for profesjonell hjelp, skal man benytte det. Men livet er ikke bare lyst og lykkelig. Det er også tungt og vanskelig, sier Ottersen i et lengre intervju med Se og Hør. I bladet snakker hun også om hvordan sønnen hennes reddet livet hennes etter hun fikk hjernesvulst.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Anne Marie Ottersen har dårlig samvittighet overfor barna

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer