Tom Mann:

Mistet kjæresten: - Fortsatt i sjokk

«X Factor»-deltaker Tom Mann mistet forloveden.

TRAGISK: Tom Mann er i sjokk etter tapet av forloveden Danielle Hampson. Foto: Skjermdump fra Instagram
TRAGISK: Tom Mann er i sjokk etter tapet av forloveden Danielle Hampson. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

18. juni skulle tidligere «X Factor»-deltaker Tom Mann (28) sett kjæresten Danielle gå ned alteret, før de begge skulle gi hverandre sitt «ja».

Det som skulle bli deres lykkeligste dag, viste seg å bli den verste. Tidlig den dagen døde Danielle Hampson.

«På det som skulle vært den lykkeligste dagen i livet vårt endte med utrøstelig hjertesorg. Jeg føler jeg har grått et hav. Vi kom oss aldri til alteret, fikk aldri sagt løftene våre, eller danset vår første fans. Men jeg vet at du visste at du var min verden og det beste som har skjedd meg, Danielle».

Sammen har de sønnen Bowie, som ble født i oktober i fjor.

NY KJÆRESTE: Dødssyke Shabana Rehman fikk rørende oppmerksomhet av ny kjæreste. Les hele saken i Se og Hør og Pluss. Video Espen Solli/Se og Hør Reporter: Stig H. Justad Klipp: Jakob Geir Grimsmo Vis mer

Nå, tre uker etter det tragiske dødsfallet, åpner Mann ytterligere opp om tapet av forloveden overfor følgerne sine på Instagram. Det melder People.

«Nesten tre uker etter det som alltid vil forbli den verste dagen i livet mitt. Fortsatt i sjokk og fortsatt ingen ord - min vakre Dani er et ubeskrivelig tap», skrev Mann til et bilde hvor han kysser Hampson på kinnet.

Han fortsetter med at selv om det er ingenting som kan sies eller gjøres for at det skal bli bedre, så har han behov for å anerkjenne og takke for den enorme mengden med kjærlighet, vennlighet og støtte de har opplevd.

«I denne mørkeste tida er det ekstremt vanskelig å føle noe annet enn tristhet, og i hvert fall ikke takknemlighet, men vi har kjent på all den kjærligheten dere sender til vår kjære Dani», skriver han.

OMKOM: Tidligere blogger og influenser Tuva Willassen (28) omkom i en drukningsulykke i Tyrkia. Nå minnes hun av både tidligere bloggkollegaer og venninner. Foto: Privat Vis mer

Avslutningsvis benytter 28-åringen muligheten til å hylle sin avdøde kjæreste.

«Hun var den beste av de beste», understreker den tidligere «X Factor»-deltakeren.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer