Lisa Vanderpump:

Mistet kjæledyret: - Gikk uventet bort

Dyrevennen Lisa Vanderpump delte triste nyheter.

TRIST NYHET: Lisa Vanderpump er i sorg etter at kjæledyret hennes gikk bort. Foto: Raoul Gatchalian / Pa Photos / NTB
TRIST NYHET: Lisa Vanderpump er i sorg etter at kjæledyret hennes gikk bort. Foto: Raoul Gatchalian / Pa Photos / NTB Vis mer
Publisert

Fans av realitysuksessene «The Real Housewives of Beverly Hills» og «Vanderpump rules» vet at Lisa Vanderpump (61) er en ekte dyrevenn.

I desember kom den triste nyheten om at stjernens hund, Rumpy, hadde mistet livet til kreft. Nå er realityprofilen i sorg igjen, etter at miniatyrhesten Rosé døde på uventet vis, skriver E! News.

«FUNKYFAM»: Det ble tårevått da Trude Vasstrand ble nødt til å avlive hunden sin. Reporter: Nora Skavhaug. Video: Luna Lea/ TV 2. Vis mer

«En kaotisk tur til sykehuset»

Lørdag tok Vanderpump til Twitter for å dele den sørgelige nyheten.

«Så trist i Villa Rosa i dag...vår lille hest Rosé gikk uventet bort i går kveld, en kaotisk tur til sykehuset etter at hun kollapset. Diamonds gråter over henne...vi også».

Diamonds er navnet på Vanderpumps andre miniatyrhest.

Kort tid etter delte stjernen et bilde av sitt avdøde kjæredyr med teksten «Her tar hun et bad».

På Twitter har kondolansene strømmet på. Rosé var en gave fra Vanderpump til ektemannen gjennom 40 år, Ken Todd (65).

Mistet berømt hund

Som nevnt mistet TV-stjernen hunden Rumpy i desember. Bare få måneder tidligere mistet hun hunden Avery.

Lojale Vanderpump-fans er kjent med at det var hennes berømte hund Giggy som sto hennes hjerte nærmest. Giggy døde i 2020.

ET HUNDELIV: En japansk mann brukte 150 000 kroner på hundekostyme slik at han kan «leve som et dyr». Video: Twitter/@toco_eevee Vis mer

«Vi er knust over å måtte si at vår elskede Giggy gikk bort i morges. Han var virkelig elsket, og vi vet at mange av dere elsket ham også».

Videre kom det fram at Giggy var grunnen til at hun og ektemannen startet Vanderpump Dog Foundation - en stiftelse de opprettet for å redde hunder i nød.

LES OGSÅ: - Livene våre går i ulike retninger

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer