Courteney Cox:

Mistet jomfrudommen som 21-åring

Fikk blondetruser av moren før det skjedde.

21 ÅR: Courteney Cox (54) mistet jomfrudommen sin som 21-åring, etter at hun mottok et par blondetruser av moren sin. Her med venninne og «Friends»-kollega Jennifer Aniston (t.v.). Foto: NTB Scanpix
21 ÅR: Courteney Cox (54) mistet jomfrudommen sin som 21-åring, etter at hun mottok et par blondetruser av moren sin. Her med venninne og «Friends»-kollega Jennifer Aniston (t.v.). Foto: NTB Scanpix Vis mer

Courteney Cox (54) er uten tvil aller best kjent fra sine dager som Monica Geller i den berømte TV-serien «Friends», og hun har skapt overskrifter siden seriens slutt for hvordan hun åpner seg om privatlivet sitt.

I anledning valentinsdagen i går, avslørte hun noe av det mest personlige og private som finnes, nemlig når hun mistet jomfrudommen sin, ifølge People.

Fikk truser

Det var i forbindelse med et intervju med den kjente talkshow-verten James Corden da hun besøkte «The Late Late Show», at hun delte informasjon om det private øyeblikket.

- Jeg hadde ikke lært noe, moren min snakket aldri med meg om noe av det jeg burde ha visst, sa hun, før hun fortsatte:

- Jeg burde sikkert ikke si det, men jeg kommer til å gjøre det. Jeg var jomfru frem til jeg var 21 år. Jeg tror vi kan være stolte av det.

Skuespilleren fortalte at hun hadde datet gutten en god stund før det skjedde, og at hun faktisk fikk et par blondetruser av sin egen mor i forkant.

- Hun sendte meg et par truser for å teste ut, du vet, kvinneligheten. De het Olga, og jeg lover, blondene var omtrent 7-10 cm, også kom bomullsdelen. Men de var så mye bedre enn de jeg allerede hadde, så jeg var litt bakvendt når det kom til det, sa hun, før hun la til:

- Hører du det, Coco?, med referanse til sin 14 år gamle datter som hun har sammen med eksmannen David Arquette (47).

MOR: Courteney Cox har en datter sammen med eksmannen David Arquette, som heter Coco. Foto: NTB Scanpix
MOR: Courteney Cox har en datter sammen med eksmannen David Arquette, som heter Coco. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I sofaen satt også skuespiller og komiker Nick Kroll (40). Han tok ansvar og spurte stjernen rett ut om Courteney hadde på seg undertøyet - som hun altså fikk av moren - foran kjæresten.

- Jeg hadde det, og de var ganske appellerende. Jeg mener, kanskje ikke i nåtid, svarte hun.

Vil ha flere barn

Sommeren 2014 kom den hyggelige nyheten om at Courteney hadde forlovet seg med sin 12 år yngre musiker-kjæreste Johnny McDaid (42).

Duoen hadde den gang kun vært sammen i et halvt års tid, men bare litt over ett år senere ble bryllupet avlyst og de gikk hver til sitt.

- Hun er ordentlig deprimert og ekstremt opprørt over bruddet. Hun er virkelig ulykkelig, fortalte en kilde til Hollywood Life høsten 2015.

Vis mer

Courteney skal altså ha gått rett i kjelleren etter at det ble slutt, men etter kun et halvt år hver for seg fant de tilbake til hverandre igjen.

Nå har Cox og McDaid vært kjærester i rundt tre år, men de har foreløpig ikke forlovet seg på nytt - og bor hver for seg i to ulike land.

Da hun nylig gjestet «The Ellen Degeneres Show», kunne hun avsløre at de er lykkeligere enn noen gang.

- Er det ikke rart? Vi brøt forlovelsen og han flyttet til England, så ble vi sammen igjen, og vi har det faktisk bedre enn vi hadde det før. Alt er bedre, avslørte hun på «The Ellen Degeneres Show», ifølge Contact Music.

I 2017 avslørte skuespilleren at hun ønsker seg flere barn, og at hun gjerne vil ha de sammen med kjæresten.

- Jeg vil gjerne ha en baby nå. Jeg kan bære frem noen andres egg. Jeg begynner kanskje å bli litt gammel, men jeg vil gjerne gjøre det med Johnny. Jeg vet det høres vilt ut, men jeg hadde gjort det, fortalte hun til NewBeauty, ifølge Us Weekly.

Sluttet med Botox

54-åringen har tidligere innrømmet at hun synes det har vært vanskelig å eldes med verdighet i en by hvor unge og vakre skuespillere står i kø for å stjele de mest ettertraktede rollene.

Derfor har hun tidligere benyttet seg av både Botox og laser i håp om å stoppe aldringsprosessen. Dette er det imidlertid slutt på nå.

- Jeg har sluttet å bruke fillere. Jeg er så naturlig som jeg kan være. Jeg føler meg bedre nå fordi jeg ser ut som meg selv. Jeg håper i alle fall at jeg gjør det. Ting vil alltid forandre seg. Gravitasjonen får ting til å henge. Jeg prøvde å stoppe dette, men det fikk meg til å se falsk ut, har hun sagt i et intervju med New Beauty.

Vis mer

Til magasinet Closer har Cox tidligere sagt at kjæresten ikke liker kvinner som er for stramme i maska.

- Det er ingen hemmelighet at jeg har brukt Botox før, men jeg har aldri lagt meg under kniven. Johnny er ikke fan av den der Hollywood-looken uansett, så jeg føler ikke presset om å se ut som en 20-åring for ham, har hun uttalt, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: - «Venner for Livet»-stjernen angrer på inngrep i ansiktet