SKULLE GIFTE SEG: Michael Bolton og Nicollette Sheridan har vært sammen ved to forskjellige anledninger. I 2006 forlovet de seg, men kjærligheten tok slutt før det ble bryllup. Foto: All Over Press
SKULLE GIFTE SEG: Michael Bolton og Nicollette Sheridan har vært sammen ved to forskjellige anledninger. I 2006 forlovet de seg, men kjærligheten tok slutt før det ble bryllup. Foto: All Over PressVis mer

Mistet jomfrudommen som 13-åring

- Jeg var bare et barn og skjønte ikke helt hva som skjedde, sier Michael Bolton.

SEOGHØR.NO: Sangeren og låtskriveren Michael Bolton (60) gjorde stor suksess på tidlig 90-tallet med sine ballader og soft rock-låter.

Damene svermet rundt den dyktige artisten, og da han var på sitt mest populære kapret «Frustrerte fruer»-stjernen Nicollette Sheridan (49) ham. Paret var først sammen fra 1992 til 1996. Så fant de tilbake til hverandre igjen i 2005, forlovet seg året etter og gjorde det slutt igjen i 2008.

Bolton startet å spille musikk i ung alder, og oppdaget raskt at det hadde en umiddelbar tiltrekning på det motsatte kjønn. Artisten var nemlig bare 13 år da han mistet jomfrudommen sin.

- Det var med en jente som var et par år eldre enn meg. Jeg var bare et barn og skjønte ikke helt hva som skjedde, sier han lattermildt i et videointervju med Access Hollywood.

- Jeg var frontfigur i et band, men visste ikke at slike ting kom flygende rett i fanget på meg fordi jeg var en sanger. Rødmer jeg nå? spør han reporteren.

På spørsmål om han noen gang traff henne igjen, svarer han fleipete:

- Det var så dårlig at jeg oppsøkte henne for mer.LES OGSÅ: