Mistet jomfrudommen med en prostituert

Da var Charlie Sheen 15 år gammel - og faren sov i rommet ved siden av.

<strong>VAR 15:</strong> Charlie Sheen var 15 år gammel da han mistet jomfrudommen - med en prostituert kvinne. Foto: All Over Press
VAR 15: Charlie Sheen var 15 år gammel da han mistet jomfrudommen - med en prostituert kvinne. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I et nytt intervju med bladet Rolling Stone forteller superstjernen Charlie Sheen (46) om det han kaller «den beste kvelden i livet hans».

Det Sheen snakker om er kvelden han mistet jomfrudommen. Det gjorde han med en prostituert kvinne, og Sheen var kun 15 år gammel.

Det hele skjedde på et hotellrom i Las Vegas, og Sheen hadde tatt kredittkortet til faren sin, Martin Sheen. Han sov i rommet ved siden av. Og da Charlie hadde gjort seg ferdig med kvinnen, «spanderte» han en runde på fetteren Joey, som også var 15 år gammel.

- Jeg sa til Joey: «Hør her, dette er pappa sitt kredittkort, og du er nestemann ut. Han var overlykkelig. Han ga helt faen. Jeg husker det som den beste kvelden i mitt liv», forteller Sheen ifølge Contactmusic.com.

To uker senere lurte faren på hva den mystiske transaksjonen var, og Charlie innrømmet alt. Men det var kun én ting Martin Sheen bekymret seg for.

- Han var bekymret for at jeg skulle tro at det var det som var kjærlighet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg levde i fornektelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer