Mistet jomfrudommen kun 14 år gammel

- Jeg trodde han likte meg, men så viste han seg å være en dust, avslører Snooki.

FRA RAMP TIL ROLIG: Nicole Polizzi var kjent som en ekte partyjente, men har lagt sin ville livsstil på hylla og er i dag forlovet med Jionni LaValle. Paret planlegger bryllup neste år. Foto: All Over Press
FRA RAMP TIL ROLIG: Nicole Polizzi var kjent som en ekte partyjente, men har lagt sin ville livsstil på hylla og er i dag forlovet med Jionni LaValle. Paret planlegger bryllup neste år. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Jersey Shore»-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi (25) er ikke kjent for å være av den sjenerte typen og deler gjerne intime detaljer fra livet sitt.

I et intervju med YourTango.com sjokkerer reality-kjendisen med å fortelle at hun var svært ung da hun hadde sex for første gang, og hun beskriver opplevelsen som grusom.

- Jeg var 14, men han var eldre enn meg. I upstate New York var det egentlig ingenting å finne på utenom å eksperimentere. Jeg trodde han likte meg, men så viste han seg å være en dust. Så det var en fryktelig opplevelse, avslører hun, ifølge TMZ.com.

Snooki røper aldri navnet på gutten som tok jomfrudommen hennes, men det er ikke første gang hun har slengt dritt om han i media.

- Jeg angrer så absolutt på min første gang. Det var skikkelig dritt, har hun sagt, ifølge nettstedet.LES OGSÅ: Snooki sulter seg tynn

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer