Mistet jomfrudommen da hun var 14

Jeg hadde ikke sex på tre år etterpå, fordi jeg skjønte at jeg var ung og ikke klar.

DEBUTERTE SOM 14-ÅRING: TV-stjernen Khloe Kardashian sier i et TV-intervju at hun angrer på at hun lot seg overtale til å ha sex, da hun var kun 14 år gammel. Foto: All Over Press
DEBUTERTE SOM 14-ÅRING: TV-stjernen Khloe Kardashian sier i et TV-intervju at hun angrer på at hun lot seg overtale til å ha sex, da hun var kun 14 år gammel. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: TV-stjernen Khloe Kardashian - kjent fra realityserien «Keeping up with the Kardashians» - strålte da hun i 2009 giftet seg med sin kjæreste, NBA-stjernen Lamar Odom.

Men i et intervju med TV-programmet «The View» mandag, avslørte 26-åringen at hun ikke var like imponert over sin første kjæreste.

Khloe ble nemlig overtalt den fire år eldre kjæresten til å ha sex med ham, da hun kun var 14 år gammel. Det hevder TV-stjenen hun har angret på siden.

- Jeg ble overtalt, fordi han var eldre enn meg, og jeg følte at jeg ikke ville være kul eller bli akseptert hvis jeg sa ja.

- Etter samleiet var jeg kvalm av meg selv. Jeg sluttet å snakke med ham, og hadde ikke sex på tre år etterpå, fordi jeg skjønte at jeg var ung og ikke klar, sier hun ifølge Usmagazine.com

Khloe innrømmer at hun blåste i advarslene fra familien.

- Jeg skulle ha hørt på foreldrene mine. Ikke la noen presse deg til sex. Det er ikke verdt det, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg har ikke trent på åtte uker