Bella Thorne:

Mistet jobbmulighet: - Følte hun flørtet

Bella Thorne ser tilbake på en ubehagelig hendelse som 10-åring.

PREGET: Bella Thorne snakker ut om en vanskelig barndom. Foto: Laurent Laurent Vu/SIPA/Shutterstock/NTB
PREGET: Bella Thorne snakker ut om en vanskelig barndom. Foto: Laurent Laurent Vu/SIPA/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Den tidligere Disney-stjernen Bella Thorne (25) åpner seg om tiden som barneskuespiller, og innrømmer at alt ikke bare var rosenrødt på tidspunktet.

Thorne skal blant annet ha gått glipp av en skuespillerjobb allerede som 10-åring, etter å ha blitt anklaget for å ha oppført seg upassende overfor en regissør.

- Veldig ukomfortabel

Det er i podkasten «High Low with EmRata» at 25-åringen snakker åpent om blant annet ungdomsårene som skuespiller - deriblant hos Disney Channel.

Allerede i ung alder debuterte Thorne på TV-skjermen, men det store gjennombruddet kom da hun landet en av hovedrollene i Disneys «Shake It Up». Før den tid var hun å se på en rekke auditions og prøvespillinger rundt om i Hollywood.

GÅR VIRALT: En snutt av Kim Kardashian på restaurant i Milano går nå sin seiersgang på sosiale medier. Det er ett spørsmål seerne reagerer på. Video: The Kardashians/ Disney Plus. Reporter: Maja Walberg Klev. Vis mer

Særlig en audition da hun var 10 år har brent seg fast i minnet - men ikke i positiv forstand.

- Casting-direktøren ringte agenten min, som ringte mammaen min og sa: «Hun går ikke videre, fordi regissøren følte at hun flørtet med ham, og det gjorde han veldig ukomfortabel», forteller Thorne i podkasten.

Videre innrømmer 25-åringen at hun fortsatt ser tilbake på hendelsen «hver dag», men at hun må minne seg selv på at hun, som barn, ikke var problemet i den situasjonen.

- Det er nesten så jeg prøver å finne feil i meg selv, som: «Hva gjorde jeg for at han skulle føle seg slik?».

Et frieri ved Disneyland Paris gikk ikke som planlagt. Nå beklager fornøyelsesparken seg. Video: Viralhog. Vis mer

Thorne er likevel forvirret av hvorfor regissøren følte at hun flørtet med ham. Hun understreker at det eneste man gjør under en slik casting-prosess er å gjøre det scenen, si hei og gå ut igjen.

- Det er ikke tid til å sitte på fanget til noen eller gjøre noen ukomfortabel, sier hun.

Misbruk

Intervjuet i podkasten kommer fem år etter hun for aller første gang var åpen om at hun selv ble misbrukt som barn.

«Jeg ble seksuelt misbrukt fra dagen jeg kan huske til jeg var 14 år. Da fikk jeg endelig mot til å låse døren om natten og sitte ved den. Hele natta ventet jeg på at noen skulle utnytte meg igjen. Om og om igjen ventet jeg på at det skulle stoppe, og til slutt gjorde det det», skrev hun blant annet på Instagram i 2018.

LES OGSÅ: - Ikke god stemning

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer