- Mistet jobben og begynte med boblevest

Dette har skjedd med «Lilyhammer»-stjernene siden sist. Se de første scenene fra sesong to!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: NRK-serien «Lilyhammer» tok både norske og internasjonale TV-seere med storm i 2012.

- MER AV ALT: Steven Van Zandt sier det ikke blir spart på kruttet i sesong to av «Lillyhammer». Her er han sammen med Torgeir (Trond Fausa Aurvåg). De har kjørt for fort, og Frank skyter ned fotoboksen.
- MER AV ALT: Steven Van Zandt sier det ikke blir spart på kruttet i sesong to av «Lillyhammer». Her er han sammen med Torgeir (Trond Fausa Aurvåg). De har kjørt for fort, og Frank skyter ned fotoboksen. Vis mer

Onsdag har en ny sesong premiere og hovedrolleinnehaver Steven Van Zandt (62) sier til Seoghør.no at fansen har mye å glede seg til.

- Vi prøver å gjøre mer av alt. Bli bedre på alle områder. Det føler jeg vi har klart.

Van Zandts rollefigur Frank Tagliano har siden sist blant annet blitt far til to tvillinger sammen med eks-kjæresten Sigrid Haugli, som spilles av Marian Saastad Ottesen (37).

- Sigrid er blitt tvillingmamma og det er veldig fint. Men dere må nesten se på for å se hvordan det går med henne.

Tilbake på skjermen er også Trond Fausa Aurvåg (40) og Steinar Sagen (38), i rollene som brødrene Torgeir og Roar Lien.

Sagen avslører at livet ikke bare har vært lett for hans alter ego.

- Han har mistet jobben som taxisjåfør og begynt å gå med boblevest. Han er ikke så veldig tøff, men han har jo nå fått seg et halvkriminelt nettverk, så han blir jo trygg av det, sier han med et smil.

Steven van Zandt legger ikke skjul på at han har store forhåpninger for Frank Tagliano dersom NRK gir grønt lys for en tredje sesong av «Lilyhammer»

- Kan Frank bli ordfører i Lillehammer?

- Kanskje er du inne på noe der, sier han til Seoghør.no og ler.

«Lilyhammer» ser du på NRK1 onsdager kl. 21.35.

 

PAPPA: Rollefiguren Frank Tagliano er siden sist blitt pappa til to tvillinger sammen med eks-kjæresten Sigrid Haugli (Marian Saastad Ottesen).
PAPPA: Rollefiguren Frank Tagliano er siden sist blitt pappa til to tvillinger sammen med eks-kjæresten Sigrid Haugli (Marian Saastad Ottesen). Vis mer


LES OGSÅ: - Jeg er blitt endel mer sentimental


 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer