Ned Fulmer:

Mistet jobben etter utroskap med kollega

YouTube-stjernen er i hardt vær etter det ble kjent at han ikke lenger skal være med i gruppen.

TRY GUYS: Fra venstre; Ned Fulmer, Keith Habersberger, Zach Kornfeld og Eugene Lee Yang. Foto: Global Citizen/Shutterstock editorial/NTB
TRY GUYS: Fra venstre; Ned Fulmer, Keith Habersberger, Zach Kornfeld og Eugene Lee Yang. Foto: Global Citizen/Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

27. september kom YouTube-gruppa «The Try Guys» med en uttalelse om at et av medlemmene ikke lenger skulle være en del av teamet. De delte uttalelsen på tvers av plattformer og ordlyden var den samme alle steder:

«Ned Fulmer skal ikke lenger jobbe med «The Try Guys». Som et resultat av en grundig intern gjennomgang, ser vi ingen vei videre sammen. Vi takker for deres støtte mens vi navigerer denne endringen», skriver de.

En rekke medier, inkludert The New York Times har skrevet om skandalen så langt.

Innrømmer utroskap

«The Try Guys» har siden 2014 bestått av Ned Fulmer (35), Keith Habersberger (35), Zach Kornfeld (32) og Eugene Lee Yang (36). De startet som videoprodusenter for BuzzFeed før de i 2018 sluttet og opprettet sitt eget produksjonsselskap.

PODCAST: Sophie Elise Isachsen (27) og venninnen Fetisha Williams (28) kommer nå med podcast på NRK. Bilder med tillatelse fra NRK. Vis mer

Gruppen har med andre ord holdt sammen i åtte år. Selv om de ikke har avslørt årsaken til at Fulmer nå er ute av gruppen, er det mange som spekulerer på om det kan være relatert til en annen uttalelse som også kom 27. september.

Fulmer tok til Instagram bare en time etter gruppens uttalelse og erkjente at han hadde vært utro mot konen sin, Ariel Fulmer (36).

«Familie burde alltid ha vært min prioritet men jeg mistet fokus og hadde et samtykkende forhold med en på jobb. Jeg er lei meg for smerten mine handlinger kan ha påført de andre gutta og fansen, men mest av alt Ariel. Det eneste som er viktig for meg nå er ekteskapet mitt og barna mine, og det er der min fulle oppmerksomhet ligger», skriver han.

- Det er konsekvenser for handlingene dine

Flere fans reagerer nå sterkt i Fulmers kommentarfelt og de aller fleste støtter konen hans.

«Jeg vet ikke, men jeg tror ikke Ariel samtykket til dette», skriver en.

«Håper Ariel er på vei mot skilsmisse», skriver en annen.

UTBRUDD: Bianca og Benjamin Ingrosso og Pernilla Wahlgren i «Wahlgrens verden» har en intens diskusjon i bilen. Video: Discovery+. Reporter: Marthe Tveter Gjønnes. Vis mer

En tredje person er tydelig skuffet:

«Jeg kan ikke tro det, Ned».

Også under innlegget til «The Try Guys» har flere lagt igjen kommentarer.

«Helt ærlig, jeg setter pris på at guttene ikke støtter vennen sin her. Åpenbart er det trist å se han gå, men... Det er konsekvenser for handlingene dine», skriver en.

En annen skriver «Jeg vet at det sikkert ikke var et enkelt valg, men det var det eneste riktige å gjøre».

REALITY AWARDS: Linni Meister og Morten Rognstad stakk av med «Årets romanse» på Reality Awards og forseglet prisen med et kyss. Video: Reality Awards Vis mer

Utro med kollega

Ifølge Daily Mail var Fulmer utro med kollegaen Alexandria Herring. Hun har vært produsent for «The Try Guys» og har også medvirket i en rekke videoer. De to skal ha bli sett på en nattklubb mens de kysset.

Dette har ikke blitt bekreftet av verken Fulmer eller Herring, men spekulasjonene florerer på sosiale medier.

«At Ned og Alex har vært utro er skuffende (for å si det mildt) men å se at «The Try Guys» støtter Ariel og barna deres er et ekte lyspunkt. Håper Will (Alex' forlovede) også får støtte».

LES OGSÅ: Innlegg skaper spekulasjoner

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer