Ned Fulmer:

Mistet jobben etter utroskap med kollega

YouTube-stjernen er i hardt vær etter det ble kjent at han ikke lenger skal være med i gruppen.

TRY GUYS: Fra venstre; Ned Fulmer, Keith Habersberger, Zach Kornfeld og Eugene Lee Yang. Foto: Global Citizen/Shutterstock editorial/NTB
TRY GUYS: Fra venstre; Ned Fulmer, Keith Habersberger, Zach Kornfeld og Eugene Lee Yang. Foto: Global Citizen/Shutterstock editorial/NTB Vis mer
Publisert

27. september kom YouTube-gruppa «The Try Guys» med en uttalelse om at et av medlemmene ikke lenger skulle være en del av teamet. De delte uttalelsen på tvers av plattformer og ordlyden var den samme alle steder:

«Ned Fulmer skal ikke lenger jobbe med «The Try Guys». Som et resultat av en grundig intern gjennomgang, ser vi ingen vei videre sammen. Vi takker for deres støtte mens vi navigerer denne endringen», skriver de.

En rekke medier, inkludert The New York Times har skrevet om skandalen så langt.

Innrømmer utroskap

«The Try Guys» har siden 2014 bestått av Ned Fulmer (35), Keith Habersberger (35), Zach Kornfeld (32) og Eugene Lee Yang (36). De startet som videoprodusenter for BuzzFeed før de i 2018 sluttet og opprettet sitt eget produksjonsselskap.

Gruppen har med andre ord holdt sammen i åtte år. Selv om de ikke har avslørt årsaken til at Fulmer nå er ute av gruppen, er det mange som spekulerer på om det kan være relatert til en annen uttalelse som også kom 27. september.

Fulmer tok til Instagram bare en time etter gruppens uttalelse og erkjente at han hadde vært utro mot konen sin, Ariel Fulmer (36).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer