Mistet jobben etter urimelige krav

Jennifer Lopez lever opp til divaryktene.

I STUDIO: Lopez er for tiden i studio for å spille inn nytt materiale. Her sammen med Chris Brown. Foto: Instagram/PLANET PHOTOS
I STUDIO: Lopez er for tiden i studio for å spille inn nytt materiale. Her sammen med Chris Brown. Foto: Instagram/PLANET PHOTOS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Skuespiller og popstjernen Jennifer Lopez (43) er tydligvis vant med å få det som hun vil. Det gjorde hun derimot ikke da hun nylig mistet jobben som pauseunderholdning for en cricket-turnering i India.

«On The Floor»-sangeren ble erstattet som headliner av rapperen Pitbull og mistet anledningen til å fremføre sine nye låter foran 60 millioner seere. Bakgrunnen skal være sangerens totalt urimelige krav til arrangørene, som inkluderte blant annet et privatfly og en hel drøss av hotellrom til seg selv og hennes entourage.

- Hun priset seg rett og slett ut av konkurransen. Det var en idiotisk ting å gjøre, for denne eventen har et enormt høyt antall seere, forteller en kilde til NY Post

- Det er som pauseunderholdningen på Super Bowl. I fjor hadde det 56 millioner seere.

Lopezs management hevder derimot at den formfulle artisten mottok et tilbud om å opptre på turneringen, men at datoen ikke passet med Lopez sin allerede fulle kalender.

JLO har allerede en veldokumentert historie når det kommer til urimelige krav. I 2010, da Lopez skulle spille inn en video for å støtte arbeidet mot AIDS, krevde sangeren en 14 meter lang trailer med hvite gardiner, sofaer, liljer, duker og lys for å gjøre jobben.

LES OGSÅ:   Vakte oppsikt i gjennomsiktig kjoleVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer