Karianne Vilde Wølner:

Mistet jobben: - Sykt kjedelig

«Farmen»-deltakeren håper på mer tid i rampelyset nå som hun er arbeidsledig.

ARBEIDSLEDIG: Karianne Vilde Wølner er blant dem som er rammet av coronapandemien. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør
ARBEIDSLEDIG: Karianne Vilde Wølner er blant dem som er rammet av coronapandemien. Foto: Tor Lindseth/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Årets «Farmen»-sesong har bydd på overskrifter om sabotasje, fyll, romantikk og skader, ting som etter hvert har blitt kjennetegn på realityprogrammet.

Karianne Vilde Wølner (26) har flere ganger stått i begivenhetenes sentrum, og karret seg tilbake på gården etter å ha vunnet sidekonkurransen «Torpet» forrige uke.

Det betyr at hun fortsatt får sin bit av rampelyset, og hun har ingen planer om å trekke seg tilbake når kampen for tilværelsen er over på skjermen.

- Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle få så mye oppmerksomhet. Men jeg har fått en del tilbud, og det har åpnet noen dører for meg, sier hun hemmelighetsfullt til Se og Hør.

UTE AV FARMEN: Karianne og Karianne Vilde har blitt bestevenner inne på Farmen. Derfor er det ekstra kjipt når de må kjempe mot hverandre i denne ukens tvekamp. Vis mer

Mistet jobben

26-åringen røper at det er flere ting på gang, og at hun har mulighet til å takke ja ettersom hun ikke får jobbe som flyvertinne på grunn av coronapandemien.

- Det var jo ikke det som var planen. Jeg skulle bare være med på «Farmen», så skulle jeg tilbake til å fly. Men nå som jeg ikke kan det, så vil jeg gripe noen interessante muligheter som har dukket opp, sier hun.

Hun var i starten permittert, men står nå uten jobb ettersom flyselskapet ikke kunne forlenge permisjonen hennes. «Farmen»-profilen forteller imidlertid at fagforeningen sørget for en avtale med flyselskapet slik at hun og kollegene står først i køen når flyene skal bemannes igjen.

- Jeg synes det er sykt kjedelig. Jeg trivdes veldig godt i jobben og med kollegene. Det var jo en livsstil. Det var en veldig fin arbeidsplass, og det er ganske trist at den forsvant på grunn av corona. Men det er jo tilfelle for veldig mange i hele verden. Det er ganske trist og surrealistisk, fortsetter hun.

LURTE ALLE: Da Inger Cecilie Grønnerød var på «Farmen»-gården, nektet hun for at hun hadde erfaring fra gård. Men nå som hun er ute av realityserien, letter hun endelig på sløret. Video: TV 2 / Ingebjørg Iversen / Privat Vis mer

Vil se føttene

Det er imidlertid ikke bare i underholdningsbransjen Wølner får tilbud, hun får også flere henvendelser fra følgere.

- Folk spør jo om de rareste ting. Det har de jo alltid gjort, så det er ikke noe sjokk der. Men jeg får ofte spørsmål fra folk som vil ha bilder av føttene mine, sier hun lattermildt.

Hun sier at hun inntil videre ikke har takket ja til å tjene noen kroner på den karriereveien ennå.

- Nei, det er nok ikke innenfor min komfortsone!

Wølner håper imidlertid det dukker opp forespørsler om å delta i andre tv-program, og forteller at hun ikke hadde takket nei til verken «Kompani Lauritzen» eller «Skal vi danse».

- Jeg liker sånne utfordringer, hvor du får trent samtidig som du er på tv, sier hun og ler.

Gruer seg til «Farmen» er over

Wølner har også før «Farmen» vært innom tv-ruta, blant annet på «Montebello Camping».

Hun er også et kjent fjes for «Bloggerne»-seerne, hvor hun ble presentert som venninna til influenser Anniken Jørgensen (24).

OPPMERKSOMHET: Karianne Vilde Wølner har fått mye oppmerksomhet for sin deltakelse i «Farmen» denne høsten. Men ikke all oppmerksomhet er like hyggelig. Reporter: Thea Hope. Video: Julie Easter / Rød Løper Vis mer

Nå er det imidlertid «Farmen» som er i fokus, og 6. desember går finalen på tv.

Wølner forteller at det er stas med oppmerksomheten serien fører med seg, og gruer seg til programmet er over for seerne også.

- Det er trist at det snart er over, hva skal jeg gjøre nå? Jeg var inne på «Farmen» i så lang tid så det er rart at det plutselig ikke skal gå mer på tv. Det har vært gøy å følge med, men det blir også litt godt når det er over, forklarer 26-åringen.

ANTIBAC: Kaffe og antibac kan bli karsk, ifølge «Farmen»-deltaker Karianne Vilde Wølner. Video: Thea Hope. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Latet som jeg satt i fengsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer