Mistet jobb på grunn av nakenbilder

- Plutselig sluttet sjefen å ringe, sier «Paradise Hotel»-vinner Tine Helene Valle.

FOR STERKT FOR BARNEHAGEN: Da lettkledde bilder av Tine Helene Valle dukket opp i bladet Vi Menn, klaget flere av foreldrene i barnehagen hun jobbet i. Det førte til at hun mistet stillingen sin som vikar. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FOR STERKT FOR BARNEHAGEN: Da lettkledde bilder av Tine Helene Valle dukket opp i bladet Vi Menn, klaget flere av foreldrene i barnehagen hun jobbet i. Det førte til at hun mistet stillingen sin som vikar. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO:  Den tidligere Robinson-deltakeren Cathrine Aschim (28) gikk onsdag hardt ut mot Politihøgskolen i Oslo, fordi hun mener søknaden hennes ble avvist fordi hun har jobbet som glamourmodell.

Nå får hun støtte av «Paradise Hotel»-vinner Tine Helene Valle (24), som selv har stilt opp på lettkledde bilder flere ganger.

- Dersom hun har fått avslag på grunn av bildene er det utrolig leit. Så lenge man oppfører seg ordentlig på jobben, burde ikke det ha noe å si, sier Tine Helene Valle til Seher.no.

Mistet jobb
Tine avslører at hun har selv har opplevd å miste en jobb på grunn av sin jobb som lettkledd modell.

- Etter at jeg var ferdig utdannet frisør, tok jeg et friår og begynte å jobbe som vikar i en barnehage.

- Men etter at jeg stilte opp i bladet Vi Menn, fikk jeg ikke jobbe mer. Plutselig sluttet sjefen å ringe. Senere fikk jeg vite at det var fordi noen av foreldrene hadde sett bildene og klaget.


Tine - som har lagt inn tilsammen 1,2 kg silikon i sine bryster - hevder hun kun hadde fått ros for sin innsats i barnehagen før hun stilte opp i Vi Menn.

- Folk var fornøyde og jeg fikk stadig nye vakter. Det er jo heller ikke sånn at jeg går lettkledd på jobb, jeg gikk stort sett i kjeledress.

Ble irritert
Hun ble irritert og sint, over behandlingen hun fikk av ledelsen i barnehagen, men siden hun hadde planer om å jobbe som frisør, gikk hun ikke videre med saken.

- Jeg synes det var dårlig at de ikke ga meg noen advarsel.

- Jeg trodde verden var kommet lenger, men det er tydeligvis mange som fortsatt har et gammeldags syn på nakenhet, sier hun til Seher.no.

Tine - som nå jobber som frisør - har ingen planer om å legge modellkarrieren på hylla.

- Nå har jeg en heldigvis en jobb hvor jeg bare får støtte for det jeg gjør. Jeg er glad for at jeg slipper å måtte velge mellom å være frisør og å være modell.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er det nye «Paradise Hotel»