Kylie Jenner:

Mistet Instagram-rekorden. Slik svarer hun

Slått av et egg (!)

<strong>IKKE LENGER VERDENS STØRSTE:</strong> Kylie Jenner har mistet rekorden for verdens mest likte Instagram-bilde. Nå er det et egg som topper lista. Foto: NTB Scanpix
IKKE LENGER VERDENS STØRSTE: Kylie Jenner har mistet rekorden for verdens mest likte Instagram-bilde. Nå er det et egg som topper lista. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Glem Justin Bieber (24), Ariana Grande (25) og Kylie Jenner (21). Akkurat nå er det Instagram-kontoen @world_record_egg som innehar bildedelingstjenestens mest likte innlegg, med 23,6 millioner likerklikk.

Den anonyme kontoen dukket opp ved årsskiftet, med ett mål for øyet: Slå den gamle Instagram-rekorden til sistnevnte kjendis, som lenge hadde toppet lista med over 18 millioner «likes» for sitt første bilde av datteren Stormi (11. mnd).

Nå er det altså, som kontonavnet tilsier, et bilde av et egg som leder an.

Historisk

«La oss sette en verdensrekord sammen, og få den mest likte posten på Instagam. Vi må slå rekorden til Kylie Jenner (18 millioner)! Dette klarer vi», lyder oppfordringen til det simple eggbildet, som ble lastet opp 4. januar.

Ifølge amerikanske medier ble rekorden slått natt til mandag.

Selv er Kylie Jenner slettes ingen dårlig taper. Hun har nemlig likt bildet selv.

Seinere har den unge realitystjerna delt en video på sin egen Instagram-konto, der hun gjør et humoristisk poeng ut av egg-stuntet.

«Dette skjer når Kylie ser sin egen rekord bli slått av et egg», skriver 21-åringen, før hun knuser et egg i bakken.

Se dette innlegget på Instagram

Take that little egg

Et innlegg delt av Kylie (@kyliejenner)

- Galskap

Hvem som står bak den mystiske rekord-kontoen, der brukeren kaller seg for «egg gang», er foreløpig uvisst. Person(e) bak kontoen har tatt i bruk appens historiefunksjon for å kommentere troneskiftet:

«Dette er galskap. For en tid å være i live. Tusen takk for alle meldinger og støtte, jeg skal komme tilbake til dere. Akkurat nå trenger jeg litt søvn. Historien ender ikke her, dette er bare begynnelsen».

Den tidligere Instagram-rekorden ble altså satt like etter at Kylie Jenner ble mor for første gang. 21-åringen hadde holdt hele svangerskapet hemmelig, før hun, 6. februar i fjor, kunngjorde babynyheten via nettopp sosiale medier.

Skuespiller Tom Hanks elsker å lage morsomme innlegg på Instagram av ting han finner på gaten. Vis mer

LES OGSÅ: Trygler fansen om hjelp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer