I SORG: TV-profil, modell og pokerspiller Aylar Lie er i sorg etter å ha mistet den elskede hunden sin. Foto: Tore Meek / NTB Scanpix
I SORG: TV-profil, modell og pokerspiller Aylar Lie er i sorg etter å ha mistet den elskede hunden sin. Foto: Tore Meek / NTB ScanpixVis mer

Aylar Lie:

Mistet hunden sin etter 14 år

- Hun døde i armene mine.

SEOGHØR.NO: Helt siden Aylar Lie (32) ble kjent som modell i 2004, har hun hatt sin lille chihuahua Amada trofast ved sin side.

I fjor fortalte hun lettet til Se og Hør at den 14 år gamle hunden endelig var frisk etter flere år med dårlig helse.

Mandag kveld kunne hun imidlertid dele en trist nyhet på sin Instagram-konto, nemlig at hennes kjære firebeinte bestevenn er gått bort.

- Det var uvirkelig vondt å avlive babyen min i dag tidlig. Hun har vært ved min side i 14 år, men ble nylig veldig syk og overlevde ikke. Hun døde i armene mine og kan endelig hvile i fred, skriver hun til et bilde der hun sitter gråtkvalt i en seng med hunden i armene.

Dagen før hun delte den triste nyheten, skrev hun at hunden Amanda hadde blitt hasteoperert for livmorbetennelse.

- Hun er med meg overalt

TV-profilen har tidligere uttalt til Se og Hør at Amanda betyr enormt mye for henne.

– Amada er barnet mitt. Jeg har mye selskap i henne. Hun har vært ved min side hele mitt voksne liv. Ingen andre har tilbragt så mye tid med meg som henne. Hver natt sover hun bak knærne mine, og hver dag er hun med meg stort sett overalt, fortalte hun i fjor.

Saken fortsetter under bildet.

TV-AKTUELL: Aylar Lie er blant deltakerne i «Farmen Kjendis» som hadde premiere på TV 2 mandag kveld. Her er hun avbildet på «Skal vi danse»-jubileumsfest i 2014. Foto: Tor Lindseth
TV-AKTUELL: Aylar Lie er blant deltakerne i «Farmen Kjendis» som hadde premiere på TV 2 mandag kveld. Her er hun avbildet på «Skal vi danse»-jubileumsfest i 2014. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Chihuahuaen ble kjøpt i Sverige i 2004, og skal ha vært frisk og rask frem til hun fylte 11 år. Da skjedde plutselig alt på en gang.

- Tennene begynte å løsne, og hun måtte få fjernet kreftsvulst. Hun fikk også prolaps, men ble heldigvis bra etter kortisonbehandling. Nå er Amada blind på ett øye, og er svaksynt på det andre, forklarte Aylar til Se og Hør i 2015.

Aylar har også hunden Siba, som hun har hatt i tre år.

Seoghør.no har foreløpig ikke lykkes med å få en kommentar fra Aylar Lie.

LES OGSÅ: Avslørte frieri i sosiale medier