Aylar Lie:

Mistet hunden sin etter 14 år

- Hun døde i armene mine.

I SORG: TV-profil, modell og pokerspiller Aylar Lie er i sorg etter å ha mistet den elskede hunden sin. Foto: Tore Meek / NTB Scanpix
I SORG: TV-profil, modell og pokerspiller Aylar Lie er i sorg etter å ha mistet den elskede hunden sin. Foto: Tore Meek / NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Helt siden Aylar Lie (32) ble kjent som modell i 2004, har hun hatt sin lille chihuahua Amada trofast ved sin side.

I fjor fortalte hun lettet til Se og Hør at den 14 år gamle hunden endelig var frisk etter flere år med dårlig helse.

Mandag kveld kunne hun imidlertid dele en trist nyhet på sin Instagram-konto, nemlig at hennes kjære firebeinte bestevenn er gått bort.

- Det var uvirkelig vondt å avlive babyen min i dag tidlig. Hun har vært ved min side i 14 år, men ble nylig veldig syk og overlevde ikke. Hun døde i armene mine og kan endelig hvile i fred, skriver hun til et bilde der hun sitter gråtkvalt i en seng med hunden i armene.

Dagen før hun delte den triste nyheten, skrev hun at hunden Amanda hadde blitt hasteoperert for livmorbetennelse.

- Hun er med meg overalt

TV-profilen har tidligere uttalt til Se og Hør at Amanda betyr enormt mye for henne.

– Amada er barnet mitt. Jeg har mye selskap i henne. Hun har vært ved min side hele mitt voksne liv. Ingen andre har tilbragt så mye tid med meg som henne. Hver natt sover hun bak knærne mine, og hver dag er hun med meg stort sett overalt, fortalte hun i fjor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer