Mistet halve fingeren i båtulykke

Lindsay Lohan ble lagt på operasjonsbordet.

ULYKKE: Lindsay Lohan skal ha skadet seg stygt i fingeren etter en båttur på sjøen. Her er hun fotografert under en tidligere båttur i juni. Foto: Abaca
ULYKKE: Lindsay Lohan skal ha skadet seg stygt i fingeren etter en båttur på sjøen. Her er hun fotografert under en tidligere båttur i juni. Foto: Abaca Vis mer

«Dette er hvorfor jeg ikke bør hjelpe til med ankertauet», twitrer Hollywood-kjendis Lindsay Lohan (30), som viser fram en godt plastret ringfinger på venstre hånd.

Bandasjen er et resultat av en båttur i helga, som endte på operasjonsbordet for skuespilleren. Det skriver tv-kanalen E!.

30-åringen skal ha forsøkt å ankre opp båten hun var ombord i da ringfingeren ble hengende fast i det tunge ankertauet som var på vei mot havbunnen.

- Gjør så vondt

Wow #lindsaylohan #teamwork #freckles almost lost a finger. Www.lindsaylohan.us @lindsaylohan

A video posted by www.Lindsaylohan.us (@lindsaycollector) on

Selv hevder Lohan at halve fingeren ble revet av.

- Jeg mistet nesten fingeren min. Eller, jeg mistet halve fingeren ... Takk gud for at vi fant igjen delen som falt av. Jeg har akkurat operert den på plass, det gjør så vondt, skriver 30-åringen på bildedelingsappen Snapchat, ifølge nettstedet.

Den tidligere barnestjerna er nok mer kjent for sitt skandaløse Hollywood-liv enn for sin karriere, og skaper stadig overskrifter.

Seinest forrige måned da Lohan tapte et søksmål mot spillselskapet Take-Two, etter å ha påstått at et gammelt bilde av henne var inspirasjonskilden til en legendarisk spillplakat.

STORMFULLT FORHOLD: Lindsay Lohan har de siste månedene hatt et stormfullt av-og-på forhold til den russiske rikmannen Egor Tarabasov. Foto: Xposure
STORMFULLT FORHOLD: Lindsay Lohan har de siste månedene hatt et stormfullt av-og-på forhold til den russiske rikmannen Egor Tarabasov. Foto: Xposure Vis mer

Overdose

Lohan har tidligere vært åpen om sin tøffe vei fra kaos og rusmisbruk, og erkjente i et intervju med Oprah Winfrey i 2013 at hun tok sin første overdose som 18-åring.

De siste åra har Lohan tatt affære, og har blant annet dukket opp som teaterskuespiller.

 

I fjor måtte hun gjennomføre samfunnsstraff på en barneskole, etter å ha blitt dømt for uaktsom kjøring i 2012. Det likte foreldrene dårlig.

Denne saken ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: - Kim Kardashian fryktet hun skulle bli voldtatt