Eva Weel Skram:

Mistet gifteringen på fotoshoot

- Hvis noen tilfeldigvis finner en enkel gullring nede på svabergene på Ingierstrand, så vet de hvem eieren er.

UHELLET UTE: Da artist Eva Weel Skram var på fotoshoot nylig, kom hun til å miste gifteringen sin. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
UHELLET UTE: Da artist Eva Weel Skram var på fotoshoot nylig, kom hun til å miste gifteringen sin. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Artist Eva Weel Skram (31) har vært godt gift med bandkollega Thomas Stenersen (35) i over ni år, og de to har sønnen William (1) sammen.

Da den tidligere «Hver gang vi møtes»-deltakeren var på fotoshoot med magasinet Kamille tidligere i år, ble imidlertid kanskje det fremste symbolet på ekteskapet borte:

Weel Skram klarte nemlig å miste gifteringen sin under foto-oppdraget. Det røper hun selv i et innlegg på Instagram denne uken.

Der forteller 31-åringen at hun skulle bruke noen ringer fra norske Hasla under fotograferingen, men at det gikk vel kjapt for seg da hun byttet ut gifteringen med designersmykkene.

Saken fortsetter nedenfor.

- Så når jeg svitsja fort for å bytte ringene, så mistet jeg gifteringen min UTEN å merke det! skriver hun.

Dro tilbake for å lete

Selv om Eva Weel Skram ikke oppdaget at gifteringen var borte med én gang, dro hun tilbake til Ingierstrand Bad der bildene ble tatt, senere den dagen. Også ektemannen Thomas var med som letemannskap.

- Dro ut igjen og lette samme kveld sammen med Thomas, men kom tomhendt hjem, forteller hun videre i Instagram-innlegget.

Og ringen har foreløpig ikke kommet til rette, avslutter den tidligere «Idol»-stjernen. I innlegget gir hun en beskrivelse av den forsvunne ringen til fansen sin:

- Så dersom noen tilfeldigvis finner en enkel gullring nede på svabergene på Ingierstrand i Oslo, og det står «Din Thomas, 30.08.08» inni, så vet dere hvem eieren er. Det var 9 fine år med ringen, men forhåpentligvis blir det enda flere uten, skriver artisten.

Saken fortsetter under bildet.

GODT GIFT: Neste år har Eva Weel Skram og Thomas Stenersen vært gift i ti år. Her er de sammen på utdelingen av Spellemannprisen 2015.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
GODT GIFT: Neste år har Eva Weel Skram og Thomas Stenersen vært gift i ti år. Her er de sammen på utdelingen av Spellemannprisen 2015. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer

Barbeint i brudekjole

At den sjarmerende sangeren tilsynelatende tar den tapte gifteringen med fatning, er kanskje ikke så rart. Hun har nemlig tidligere fortalt at selve bryllupsdagen deres heller ikke endte helt som planlagt.

- Da festen var over, og jeg hadde danset hele natten, kom vi på at vi ikke hadde tenkt på hvordan vi skulle komme oss hjem, fortalte hun til Det Nye i 2011, og la til:

- Så det ble til at jeg tok skoene i hånden og gikk hånd i hånd med Thomas hjemover. Med den store brudekjolen skubbende i bakken, haha. Til slutt fikk vi tak i en taxi, så vi ble kjørt de siste 100 meterne hjem, sa hun.

Eva Weel Skram og Thomas Stenersen er for øvrig mer enn ektefolk og småbarnsforeldre. De har også spilt sammen som duoen «Eva & The Heartmaker» i en årrekke, og har mye erfaring med å samarbeide som musikere.

Intervju med Eva Weel Skram i forbindelse med lansering av ny sesong av "Hver gang vi møtes". Bilder fra TV2 og Se & Hør TV. Vis mer

- Vi har det jo helt perfekt. Vi får være sammen hele tiden og reise rundt og spille og finne på ting. Samtidig startet vi med Eva and the Heartmaker med en gang vi ble kjent med hverandre, og da ble vi sammen også, sa Weel Skram til Seoghør.no i 2012, om det å jobbe med ektemannen.

Mistet ringen på ferie

For øvrig er ikke Eva Weel Skram den eneste kjendisen som har opplevd å miste gifteringen sin.

Artist og tidligere «Paradise Hotel»-profil Stian «Staysman» Thorbjørnsen (35) giftet seg med Tine Thorbjørnsen (26) i januar 2016, etter å ha fridd på Se og Hørs Kjendisgalla året før.

Da Se og Hør møtte ham på rød løper i fjor sommer, kunne Staysman imidlertid røpe at han hadde mistet gifteringen sin:

- Jeg mistet gifteringen på ferie i Kristiansand. Det skjedde da jeg badet i Kaptein Sabeltanns land i Kjuttaviga, forklarte han den gang.

Også skuespiller og komiker Henriette Steenstrup (43), som tidligere var gift med Fridtjov Såheim (49), har fortalt at hun har mistet gifteringen sin - og det mer enn én gang.

Men gifteringen min, den har jeg klart å miste to ganger. Det er sånn man må når man skal bekle roller - av med ringen. Og det er jo helt håpløst for et menneske som meg, avslørte hun overfor bladet Kamille i 2015.

Seoghør.no har vært i kontakt med Eva Weel Skram, men hun ønsker ikke å kommentere saken utover Instagram-innlegget.

LES OGSÅ: «Farmen»-Amalie svarer på romanseryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer